3 posters
Aşkı Memnu 78.Bölüm SESLI Fragmanı
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
Aşkı Memnu 78.Bölüm SESLI Fragmanı
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
Dün DNS ayarları yüzünden netimden uzakta kaldım
Ve şimdi izledim.
Mikemmel yav.Çok heycanlı.
Ben Behlül'ün kabul ettiğini ama amcasının konuşması yüzünden vazgeçtiğini düşünüyorum.Ednan sonunda daha fazla anlamaya başladı.Birazcık zevk uğruna ailesini dağıttı.
Matmazel (L) söylüyor artık...Ne kadan mesutum.Hopladım yani Gerçeklerin ortaya çıkmasına çok seviniyorum bir BBci olsamda..
Ve şimdi izledim.
Mikemmel yav.Çok heycanlı.
Ben Behlül'ün kabul ettiğini ama amcasının konuşması yüzünden vazgeçtiğini düşünüyorum.Ednan sonunda daha fazla anlamaya başladı.Birazcık zevk uğruna ailesini dağıttı.
Matmazel (L) söylüyor artık...Ne kadan mesutum.Hopladım yani Gerçeklerin ortaya çıkmasına çok seviniyorum bir BBci olsamda..
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
off yhaaa olayı matmazelden duymasın bihter kendisi gidip söyleisn daha iyi daha sürükleyici olurdu matmazel bozuyo senaryoyu kovuldun gittin be karı vazgeç artık bu nihal sevdasında yhaa (ama harbii kadın çıktı valla,pnun yaptığını bazı insanlar gerçek kızı için bile yapmazdı)
beşircik bu bölüm olsün 10 bölümdür bu bölüm kesin gitti diorm helal olsun finale getirdi kendini ama yeter gerçetken yeter gitsene abi yhaa
nihal ağlayınca içim acıdı,zavallı daha neler duyacan sen bekle daha
firdevs sultan evlencek gibi görünüyo hadi bakalım yangından uzaklaştırsın kendini haklı ama kadın valla gitmesi normal
HADİ BAKALIM FİNAL ÖNCESİ HARİKA Bİ BÖLÜM İZLEYELİM FRAGMANDAKİNDEN DAHA FAZLA HEYECAN İSTİYORUZ
beşircik bu bölüm olsün 10 bölümdür bu bölüm kesin gitti diorm helal olsun finale getirdi kendini ama yeter gerçetken yeter gitsene abi yhaa
nihal ağlayınca içim acıdı,zavallı daha neler duyacan sen bekle daha
firdevs sultan evlencek gibi görünüyo hadi bakalım yangından uzaklaştırsın kendini haklı ama kadın valla gitmesi normal
HADİ BAKALIM FİNAL ÖNCESİ HARİKA Bİ BÖLÜM İZLEYELİM FRAGMANDAKİNDEN DAHA FAZLA HEYECAN İSTİYORUZ