3 posters
Aşkı Memnu 77.Bölüm SESLI Fragmanı
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
Aşkı Memnu 77.Bölüm SESLI Fragmanı
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
ilk yorum benden olsun o zaman...
sanırım matmazel postalanıyo,eğer öyleyse harika olur hem romandaki gibi tekrar geri çağrılıcak hepsi nasıl olsa.
nihal hanım sonunda olayların tozpembe olmadığının farkına vardı,adnandan önce uyancak kesin.
bana kalırsa fragman kandırmacası yoktu matmazel bildiğini açık söylemese de tavrıyla bildircek kesin behlüle.
bihtere tekrar aşık oldum,firdoo ii durdurdu şimdilik ama boşa çaba neboş bihterden öğrencek nası olsa.
en muhteşem sahneyse hiç şüphesiz bihterin konuşduğu yerlerdi müthişti.FOR EVER BİHTER
sanırım matmazel postalanıyo,eğer öyleyse harika olur hem romandaki gibi tekrar geri çağrılıcak hepsi nasıl olsa.
nihal hanım sonunda olayların tozpembe olmadığının farkına vardı,adnandan önce uyancak kesin.
bana kalırsa fragman kandırmacası yoktu matmazel bildiğini açık söylemese de tavrıyla bildircek kesin behlüle.
bihtere tekrar aşık oldum,firdoo ii durdurdu şimdilik ama boşa çaba neboş bihterden öğrencek nası olsa.
en muhteşem sahneyse hiç şüphesiz bihterin konuşduğu yerlerdi müthişti.FOR EVER BİHTER
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
Netimdeki sorun düzeldi ALLAH 'a şükür
Mikemmel bi bölüm olacak.
Gerçekten muhteşem olacak.
Geçenki vasattan sonra ilaç gibi gelecek.
Her neyse yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkıyor , seviniyorum ne yalan söyliyim
Mikemmel bi bölüm olacak.
Gerçekten muhteşem olacak.
Geçenki vasattan sonra ilaç gibi gelecek.
Her neyse yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkıyor , seviniyorum ne yalan söyliyim