Aşkı Memnu 69.Bölüm [Sesli Fragmanı]
Iyi Seyirler
Iyi Seyirler
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi | Hoşgeldiniz : En son ziyaretiniz: |
SunseT demiş ki:ama harika olmuş elif,beğenerek okudum.ama nihal konusunda böyle konuşmayalım güzel kız yha napıyo ne diye kene fln diyosun yhaaa behlül aşkı olayını diyemem sanırım bihterle ayırdığı için azıcık ben de kızgınım ama sonuçta hangisinin daha iyi bir karekter olduğu tartışılmaz bir gerçek doğuruyor yalnış mıyım?
üstelik madem açtın bi şey daha diyeyim,beren hariç bihter rolundeki o kadın silüetine bayılıyorum (firdevsin duruşu kadar değil tabi,o başka efsane) harika bi karakter amma son bölümdeki bihterin nihali eşyalar yüzünden azarlaması beni çok sinirlendirdi.bihtere aşık olmama rağmen ben bile bi an nefret ettim,o neydi öyle aşşağılık bakışlar yha...üstelik nihal "tamam,değiştiririz istersen" demesi vardı içim cız etti valla.
bu konumda haklı sonuçta nihal,sanırım benim ablam dageri dönüp-dönmeyeceğini bilmediği üvey annesinin yolunu beklemezdi KENDİ evlerinde değişim yapmak için.ona iyi davranıyo hala şükr edin bence....
neyse fragman harikaydı,güzel sahneler va ve görsellik ön planda olck bu bölüm.heyecanla bekliyorum...
Llita(BB. demiş ki:
Nihal Behlule cok yapisık davraniyor. o yuzden kene ^^ diye tabir ettim. Bknz : 60.bolum sirf Bihtere inat olsun diye ya da ben oyle anladim Behlulun beline kollarini sarip ay cok yorulmusum gibi birsey soyledi..
ev konusunda da evin hanimi : evin sahibinin karisidir. . . bunu annem bile dedi (annem tarafsiz bir kisidir.)
ama hersey tam netlesmeye baslamasini bekleyebilirdi. veya Bihter ile ortaklasa yapabilirlerdi.
evet ben de o sahnede kizdim Bihtere. biraz daha hafif soyleseyd keske.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ovv hilal abla valla senden iyi yonetmen olur
aski memnunun yeni versionun cek olur mu