Zaman akıp geçiyor…Biz de derin izler bırakarak…Sanırım bundan mutlu oluyor.Evet evet mutlu!Ben zamanı yenmek istiyorum…
Ama asla basaramıyorum…
Kendiliğinden kayıp gidiyor elimden…
Açıklama:Dizimizin kahramanları 7 yasında baslıyor.
KARAKTERLER
Asya:Asya çocuklugundan beri çıtı pıtı ve çok güzel bir kızdır.Genç kızlıgında daha da güzellesir.25 yaslarına geldiginde bir afet-i devran olmustur .
Gelelim iç güzelligine…Çok iyi birisidir.Ama sinsilikleri de vardır hani .Yani sütten çıkmıs ak kasık degil.
Ask…Ona hep ulasılmaz gelmisti.Ama daha 7 yasındayken ask onun kapısını calmaya baslamıstı.
E ama asık olmakta haklı.O kadar yakısıklı birisi gelinceee
Ama asık oldu.Gerisini yasayamadı.Iste simdi onun hikayesi baslayacak.Tabii geçmisten
Asya’yı oynayan tatlı mı tatlı oyuncumuz:
Beren Saat(25 yasındaki hali.7 yas olmaz tabii .)
Cihan:8 yasında da yakısıklının tekiydi bu
Deluagnlu oldugu zaman…Off kimse karsı koyamazdı!26 yasina geldiginde hala yalnızdı.Yani evli filan degildi.Ama onu bekleyen birisi vardı…Ama o hep ..Neyse iste.Bekleyenin kim oldugunu biliyorsunuz .
Icine geleek!Hovarda mıdır degil midir bilinmiyor.Gerektiginde icten,gerektiginde bi o kadar yapay!
Ask…Onun basina hic gelmemis.Ama ona asık olanlar dolu Ask elbet gelecektir ona.
Cihan’ı oynayan yakısıklı mı yakısıklı oyuncumuz:
Kıvanc Tatlıtug(26 yas :D7 olarak aklınızdan gecmesiiiiiiiiiiiiiiin! )
Diger karakterler pek onemli degil.Cunku bu hikaye:
Ashan Hikayesidir.Açılımı Anlamısınızdır umarım
Saygı ve Sevgi Sizinle Olsun..
Her Cuma yeni bölüm sizlerle…
Yanlış yere açtıysam özür dilerim.Senaryo bana aittir.Her cuma yeni bölüm koyacağım.