Ben fragmanı izledim.17 sn.
Hiç birşey yok içinde.
Linkini bulabilsem koyacağım ama resmi sitesi sadece videoyu koymuş.Kod yok.Ama kısaca anlatayım.
Beşir elinde kamera kaçıyor.
BihBehm yatakta
Bihter ağlamış diyorki Hayatım boyunca ona benzemek en büyük kabusumdu.Şimdi tam anlamıyla onun kızı oldum Behlül de bittonun bu haline üzülmüş sanırım yüzü hiç iyi gözükmüyordu
Hilmi konuşurken peyker yardım edin diyodu sanırım düşük yapıcak.
Hilmi Bey işte onun yediği naneleri öğrenince bakalım nedicek filan diyor.
Bihteri arıyo peyker sanırım geliyoruz filan diyo bihter yanında firdo
Behlül de bir havalanmış arkasında ama biraz uzakta beşir var behlül büyükçe gösteriliyo gözlüğünü çıkartıyo gülümsüyo.Tabii bihterle barıştı Gündüz ama.
Müzik odasında Nihal ayakta Matmazel nihale: Behlülle aranızda bişey yok diyo fragman bitiyor.
Umarım güzel bir bölüm olur..
Hiç birşey yok içinde.
Linkini bulabilsem koyacağım ama resmi sitesi sadece videoyu koymuş.Kod yok.Ama kısaca anlatayım.
Beşir elinde kamera kaçıyor.
BihBehm yatakta
Bihter ağlamış diyorki Hayatım boyunca ona benzemek en büyük kabusumdu.Şimdi tam anlamıyla onun kızı oldum Behlül de bittonun bu haline üzülmüş sanırım yüzü hiç iyi gözükmüyordu
Hilmi konuşurken peyker yardım edin diyodu sanırım düşük yapıcak.
Hilmi Bey işte onun yediği naneleri öğrenince bakalım nedicek filan diyor.
Bihteri arıyo peyker sanırım geliyoruz filan diyo bihter yanında firdo
Behlül de bir havalanmış arkasında ama biraz uzakta beşir var behlül büyükçe gösteriliyo gözlüğünü çıkartıyo gülümsüyo.Tabii bihterle barıştı Gündüz ama.
Müzik odasında Nihal ayakta Matmazel nihale: Behlülle aranızda bişey yok diyo fragman bitiyor.
Umarım güzel bir bölüm olur..