Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

3 posters

Behlül'e sokakta tepki yağıyor

!Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Behlül'e sokakta tepki yağıyor Bihteruserbar

Konu İkonu Behlül'e sokakta tepki yağıyor

Mesaj tarafından !Berenist! Ptsi Ekim 26, 2009 5:31 pm

Behlül'e sokakta tepki yağıyor 18280d1256552979-behlule-sokakta-tepki-yagiyor-kivanc_tatlitug_cnn1jpg

Behlül'e sokakta tepki yağıyor

Aşk-ı Memnu dizisinde oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, sokakta karşılaştığı tepkileri anlattı.

Tahire Demircan'ın sunduğu CNNTURK'te yayınlanan 'Işıltılar' programına konuk olan Kıvanç Tatlıtuğ, sokakta kendisini gören insanların ilginç tepkileriyle karşılaştıklarının söyledi.
    "Amcanın karısıyla birlikte olmak ne kadar günah. Böyle yapılır mı hiç? Bu diziyi yayından kaldırmaları gerek" şeklinde sözlerle karşılaştığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, insanların gerçek ile diziyi birbirlerine çok fazla karıştırdıklarını ifade etti.
    Yine bir başka eleştirinin de dizideki kıyafetlerine geldiğini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, sokakta kendisini çeviren bir gencin "Öyle giyinmemen lazım senin. Bol pantolonlar, takım elbiseler giymen gerek" dediğini, kendisinin de onun kendi kıyafetleri olmadığını, dizideki Behlül'ün giyim tarzı olduğunu anlatmaya çalıştığını söyledi.

AMERİKA'YA GİTMEYE HAZIRLANIRKEN TEKLİF GELMİŞ
    Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'yu kabul etmeden önce, 'Menekşe ve Halil' dizisinden sonra Amerika'ya giderek oyunculuk konusunda kendisini geliştirmek istediğini anlattı.
    "Karşıma böyle bir eser çıkınca, hiç de oynamadığım bir şey" diyen Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'yu kabul etmesiyle gitmekten vazgeçtiğini belirterek şöyle konuştu:
    "Gümüş ve Menekşe ve Halil'de aşkının peşinden koşan, duygusal, yaprak kımıldasa gözleri dolan, onun dışında artık başka bir şey yapmak istediğime karar verdim ben. Kötü bir adam olabilir, çok pis bir adam da olabilir, çok ters köşe bir şey olsun da hem kendi adıma ben tatmin olayım, hem farklı bir karakteri oynamanın heyecanını yaşayayım. Kabul ettim. Zor olacağını biliyordum. Çünkü Behlül çok inişleri çıkışları olan bir adam."
    Televizyon Gazetesi.com
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Behlül'e sokakta tepki yağıyor Kvanuserbar

Konu İkonu Geri: Behlül'e sokakta tepki yağıyor

Mesaj tarafından SunseT Çarş. Ekim 28, 2009 8:10 pm

izledim ben onu biraz eğlenceliydi
    RaspbeRRy(A)
    RaspbeRRy(A)
    Moderator
    Moderator

ZodyakBaşak Köpek

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 161
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 14/11/09
    Yaş Yaş : 30
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 29/08/94
    Nerden Nerden : İzMir
    İş/Hobiler İş/Hobiler : net e girmek
    Lakap Lakap : BiTTer
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Behlül'e sokakta tepki yağıyor Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Behlül'e sokakta tepki yağıyor

Mesaj tarafından RaspbeRRy(A) Paz Kas. 22, 2009 11:11 am

teşekkürler

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:33 am