Teklif geliyor!
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, çok sayıda teklif aldığını ancak kabul etmediğini söyledi.
Aşk-ı Memnu dizisinin Behlül'ü Kıvanç Tatlıtuğ, CNNTÜRK'te ekrana gelen Tahire Demircan'ın sunduğu Işıltılar programına konuk oldu.
Oyunculuk dışında başka bir işle uğraşmayı düşünmediğini belirten Tatlıtuğ, işini severek yaptığını ve böyle severek yaptığı bir işten para kazandığı için de şanslı olduğunu vurguladı.
Hayatta hiçbir zaman plan yapmayı sevmediğini vurgulayan Kıvanç Tatlıtuğ, 10 dakika sonra ne olacağı bilemediği için plan yapmanın kendisine mantıklı gelmediğini anlattı.
Dizilerde rol almasına karşın, bunun suya yazı yazmak gibi bir şey olduğuna değinen Kıvanç Tatlıtuğ, sinema filmlerinde rol almayı çok arzuladığını söyledi.
Bugüne kadar bir tek filmde rol aldığını belirten Tatlıtuğ, "Gayet iyi teklifler geliyor. Sinema endüstrisi şu anda bence altın çağını yaşıyor. Çünkü senede aşağı yukarı 60 -70 film çekiliyor. Türk sineması şu anda çok güzel bir dönemde. Herkese geldiği gibi bana da çok teklif geliyor. Benim yapmak istediğim daha alışılagelmişin dışında. Hikayeleri çok fazla benimsemiyorum, karakteri çok fazla benimsemiyorum" diye konuştu.
Televizyon Gazetesi.com