Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:

3 posters

Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ? Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın!

!Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ?   Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın! Bihteruserbar

Konu İkonu Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ? Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın!

Mesaj tarafından !Berenist! C.tesi Eyl. 19, 2009 11:27 pm

Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ?   Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın! Fft15_mf377008

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın!

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü mezunu Pelin Ermiş şimdilerde Aşk-ı Memnu’nun Cemile’si olarak ekranlarda.

Cemile’nin aksine makyaj yapmayı çok sevdiğini, her ne kadar sadelikten yana olsa da renklerle oynamaktan büyük zevk aldığını anlatan Ermiş, “Dizide Almanya’ya dayısını ziyarete giden Cemile’nin görüntüsünde birtakım değişiklikler olabilir” diyor.

Oyunculuk yapmaya nasıl karar verdiniz?

1982 yılında İzmir’de doğdum. Çocukluğumdan beri oyuncu olmak hayallerimi süslüyordu. Bu işi meslek olarak yapmaya karar verince de 2004 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nün sınavlarına girdim ve kazandım... Böylece İstanbul ve oyunculuk maceram başladı. Okulu bitirince dizilerde ufak tefek rollerde oynadım. Zaten bir sene sonra da Aşk-ı Memnu dizisinden teklif geldi. Bu dizide rol almamda ajansım Sihirli Anahtar’ın büyük yardımı oldu. Aşk-ı Memnu’nun deneme çekimlerinde çok hissederek oynadım yönetmen de beğenmiş ki beni seçtiler.

Sette günleriniz nasıl geçiyor?

Çok eğlenceli bir setimiz var. Birbiriyle çok iyi vakit geçiren bir ekibiz. Özellikle ben dizide annemi canlandıran Fatma Abla’yla (Karanfil) çok iyi anlaşıyorum. Hatta bizi gerçek anne kız bile sanıyorlar. Ben bile artık, kendi annemden çok Fatma Abla’ya benzediğimi düşünüyorum. Onun yanı sıra Hazal’la, Batuhan’la ve Selçuk Ağabey ile çok iyi anlaşıyorum. İlk ciddi işimde bu kadar ses getiren bir dizide rol aldığım için kendimi çok şanslı hissediyorum... O kadar güzel bir uyum yakaladık ki bir kişi çıksa bütün düzen bozulacak gibi geliyor bana.

Dizide sürprizler olabilir

Mutfakta çalışan 18 yaşındaki sıradan bir kızı canlandırdığım için çok fazla makyaj yapmıyorlar. Sadece yüzüm parlamasın diye fondöten, pudra ve çok hafif rimel uyguluyorlar. Ama Cemile bulunduğu konumdan hiç memnun olmayan, köşkün sahiplerine özenen bir kız. Dizide de bir haftalığına dayısının yanına Almanya’ya gitti. İstanbul’a döndüğünde görüntüsünde değişiklikler olabilir... İlerleyen bölümlerde izleyicileri sürprizler bekliyor. ( Vatan)

Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 776
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/06/09
    Nerden Nerden : Almanya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Ögrenci
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ?   Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın! Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ? Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın!

Mesaj tarafından Sirius Paz Eyl. 20, 2009 10:48 am

Cemil'yi hic sevmiyorum,babam bile arada bir baktimi Dizi'ye ne oldunu anliyor
    bence ciksin Diziden yakismiyoR!
    Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ?   Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın! 89833
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)

Konu İkonu Geri: Cemile Almanya'dan Nasıl Dönecek ? Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si ne bakın!

Mesaj tarafından Llita(BB. Paz Eyl. 20, 2009 1:23 pm

Evet çıksa süper oluur!
    Ya da Cemile artık gıcık tipli olmasın Rolling Eyes
    --
    İçime kurt düştü şimdiii.Behlül bi de şimdi buna takılmasa bari Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
    O zaman Behlüle benden domatlar Exclamation Exclamation

Şaka tabe Behin ona bakacağı mı vaaar?! Idea
    --
    Beşir belki Cemile'den hoşlanabilir.Oooooo harika olur be Evil or Very Mad
    --
    Ropörtaj için teşekkürler.

EditBüdüt:Fragman gösteriliyor iki de biir.Annem denk gelmiş fragmana.Bihter işte yatağa düşüyo filan dedi Evil or Very Mad .Aslında ben ona önceden izlettim fragmanı ama unutmuş tabe.Balık hafızası var clown .Evde annemin dün çok kötü başını ağrıttım.Yok adnan gıcığı filan işte.behlül öğrensin bu olayı filaan ohooo bi sürü laf ettim. Evil or Very Mad

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:21 am