Aşk-ı Memnu 42. Bölüm Tahminleriniz neler ?
4 posters
Aşk-ı Memnu 42. Bölüm Tahminleri
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
Aşk-ı Memnu 42. Bölüm Tahminleri
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
Ben fragmandan izlediğime göre kendi yorumumu yapıyım.
Bence Beşir Bihter ve Behlül'le ilgiili hiç bişey anlatmayacak Adnan'a.
Adnanla Bihterin kavgasının sebebide bence, bihter kaç bölümdür Adnan'ı kendisine yaklaştırmıoyr, yeni bölümde de kesin Adnan öpmek istedi yada daha fzlasını Bihter izin vermeyip kaçınca Adnan'da sinirlendi, olay bundan ibaret diye düşünüyorum.
Adnanla Bihterin kavgasının sebebide bence, bihter kaç bölümdür Adnan'ı kendisine yaklaştırmıoyr, yeni bölümde de kesin Adnan öpmek istedi yada daha fzlasını Bihter izin vermeyip kaçınca Adnan'da sinirlendi, olay bundan ibaret diye düşünüyorum.
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
!Berenist! demiş ki:Ben fragmandan izlediğime göre kendi yorumumu yapıyım.
Evet cok güzel Tahminler yaw Hilal abla Süpersin..
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
Hımm.Evet bence de öyle olabilir.
Yaklaşmıyor tabii Bihter.Ednan amcanın burasına kadar geldi yani
Off.İnşALLAH düşündüğüm şey olmaz.Dövsün etsin,bağırsın çağırsın.Ama düşündüğümü yapmasın.Eğer zaten Bihter'e birşey yaparsa haklıyken haksız duruma düşecek.Bihtere birşey yaparsa ve Behlül öğrenirse bu durumu...Baya güzel olur diyorum Çünkü Behlülün sinirli hallerine bayılıyorum ya Ama Bihter yara alacak bana göre.
Neyse inşALLAH gelecek perşembeye çok güzel bir bölüm izleyeceğiz.O zaman inşALLAH 43.bölüm fragmanı verirler.Ben dün gece vermediler diye sinirden kafayı yedim
Yaklaşmıyor tabii Bihter.Ednan amcanın burasına kadar geldi yani
Off.İnşALLAH düşündüğüm şey olmaz.Dövsün etsin,bağırsın çağırsın.Ama düşündüğümü yapmasın.Eğer zaten Bihter'e birşey yaparsa haklıyken haksız duruma düşecek.Bihtere birşey yaparsa ve Behlül öğrenirse bu durumu...Baya güzel olur diyorum Çünkü Behlülün sinirli hallerine bayılıyorum ya Ama Bihter yara alacak bana göre.
Neyse inşALLAH gelecek perşembeye çok güzel bir bölüm izleyeceğiz.O zaman inşALLAH 43.bölüm fragmanı verirler.Ben dün gece vermediler diye sinirden kafayı yedim
Ashley-
Doğum tarihi : 23/04/92
Lakap : Buzlar Kraliçesi
Hangi Dizi Karekteri :
Bence Beşir ''Ben buradan gidiyorum'' gibi birşey zırvalayacak Adnan'a. Kesinlikle söylemeyecek.
Bihter de kocasını yanına yaklaştırmıyor, haliyle Adnan da sinir olmuş durumda.
Yakında bence Behlül aşklarını örtmek için Nihali kullanacak. Sevgili haberleri falan çıktı ya..
Bihter de kocasını yanına yaklaştırmıyor, haliyle Adnan da sinir olmuş durumda.
Yakında bence Behlül aşklarını örtmek için Nihali kullanacak. Sevgili haberleri falan çıktı ya..
Ashley-
Doğum tarihi : 23/04/92
Lakap : Buzlar Kraliçesi
Hangi Dizi Karekteri :
Konu amacına ulaştığı için kilit..!