Buyrun..
4 posters
2. Sezon Tahminleriniz.
Ashley-
Doğum tarihi : 23/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Buzlar Kraliçesi
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
2. Sezon Tahminleriniz.
Burda tahminlerinizi gelecek bölüme kadar paylaşabilirsiniz.
Buyrun..
Buyrun..
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°2
Geri: 2. Sezon Tahminleriniz.
Gelecek bölüm tahminlerimi hep Bihterin suni bebeği üzerine kurdum
Yeni sezonda Bihter hamile kalıcak bence
ve tabiki bebek Behlül'den , ama adnan anlamıcak durumu hatta bi bebekleri olmasını çok istediği için sanki Bihterin ona bi süpriz yapmış olduğunu filan düşünicek..Behlül başta çocuğun Adnan'dan oldugunu düşünicek ve Bihteri bırakıcak ,her ne kadar hala çok sevsede .. Bihtere inat Nihalle sevgili olcak , sonra iş evlenme derecesine gelcek , tam evleneceği sırada bihter bebeğin ondan olduğunu söylicek
ne salladım ama ya ama böyle düşünüyorum ,çünkü Nihalle durduk yere neden birlikte olsun ki Bihteri bu kadar çok severken..
yada senaryo şöylede gelişebilr ..bihter , behlül'ün sırf ona inat nihalle birlikte oldugunu anlar ve buna çok kızar bu yüüzden bebeğin behlülden oldugunu behlüle söylemez taki Nihalle Behlül'ün düğününe kadar ,Behlül ve Nihal evlenir , Behlül acı çeksin die evlendikleri gün söyliyebilr
bi şey daha düşündüm şöyle ;
bihter hamile kalır behlüle söylemez bebeğin ondan oldugunu araları açılır , behlül bu duruma dayanamz ve kafayı nihalle bozar
Nihalle evlenecekleri gün bihter behlüle kızgında olsun onu çok sevdiği için bebğin ondan oldugunu söyler , behlül niahli terk eder , Bihterle kaçarlar , ama ellerinde para kalmaz , behlülün işi yok bihterin işi yok , bunlar baya bi sürünür , kucaklarında bebekle ..
Sonra bihter behlül kavgaları başlar o gerilim ve stres dolu günlerde.. Artık bihterin canına tak eder ve behlülü bırakır ama gidicek yeride yoktur ,annesinin durumu zaten sefildir ,adnan onu evden atmıştır Bihter bebeği adnanın kapısına bırakır ve intihar eder Bummm
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°3
Yani roman yazmışsın resmen Hilaaaal..!
Süper olmuş..
Süper olmuş..
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°4
aslında aklımda sadece ilk paragraf vardı , onu yazarken diğerleride aklıma geldi yazıveriyim dedim
Dikkat ettiysen hep Bihterin bebeği üzerine kurdum hikayeyi , dizilerde bi bebeğin doğmasına ve ortalaığı karıştırmasına bayılıyorum
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°5
Vallah HiLaL abla yani süpersin yaaa,roman kurmussun
ama tahminler iyi bence behlül ve bihter sevisirken bihterin annesi Firidevz hanim görmüstür?
ama firidevz hanim söylemez cünkü biliyor o zaman nolacak Adnan bihteri evden atar o zaman otomatik olarak
Firidevz hanimda gidecek,Behlül de amcasinin Mirasindan mahrum kalir benim tahminlerim bu
(firidevz hanim Parasiz kalirsa üzülür )
ama tahminler iyi bence behlül ve bihter sevisirken bihterin annesi Firidevz hanim görmüstür?
ama firidevz hanim söylemez cünkü biliyor o zaman nolacak Adnan bihteri evden atar o zaman otomatik olarak
Firidevz hanimda gidecek,Behlül de amcasinin Mirasindan mahrum kalir benim tahminlerim bu
(firidevz hanim Parasiz kalirsa üzülür )
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°6
Ya bişey sorucam..
Bihter'in çocuğu kimden olucak?
Bihter'in çocuğu kimden olucak?
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°7
Bence Behlül'den
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°8
[quote]!Berenist! demiş ki:Bence Behlül'den
E yani.. Bence de..
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°9
bencede Behlül den ama cok yanlis yaptiLar
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°10
Yani.. Bir de Adnan çocuğun kendisindn olmadığını öğrense kalp krizi falan geçirir.Karısını melek sanıyor.
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°11
ya çocuk falan yok ortada.hem behlülle aralarında bişey geçmedi ki sadece öpüştüler.eğer çocuk ollursa bence adnandan olur çünkü geçen bölümlerde adnan bi çocuğumuzun olmasını istiyorum dedi bihter de gülerek tamam olur falan dedi.
kimden olursa olsun fark etmez yeterki çocuk olsun.ama dünyaya gelmesin aldırsınlar düşük yapsın falan eğer doğurursa tadı kaçar dizinin.
hem bu sezon finalinde bihterle behlülü kimse görmedi bence.
dikkat ettinizmi saksı devrildiği zaman bihterle behlül başka başka mekanlara bakıyolardı.birisi olsaydı aynı yere bakmaları gerekmezmiydi?
kimden olursa olsun fark etmez yeterki çocuk olsun.ama dünyaya gelmesin aldırsınlar düşük yapsın falan eğer doğurursa tadı kaçar dizinin.
hem bu sezon finalinde bihterle behlülü kimse görmedi bence.
dikkat ettinizmi saksı devrildiği zaman bihterle behlül başka başka mekanlara bakıyolardı.birisi olsaydı aynı yere bakmaları gerekmezmiydi?
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°12
''aralarında bişey geçmedi ki sadece öpüştüler''
Sen diziyi izlediğine emin misin?
Sen diziyi izlediğine emin misin?
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°13
bencede , sen diziyi izlediğine eminmisn mi sunset
bu senin tabirinle öpüşme olayının gelecek sezon her gece oldugunu bi düşünsene
Üstelik çocuk olucak gibi bi duyum almadık zaten bizde , sadece konu gereği tahmin yürütüyoruz
seninkide bi fikir tabi , çocugun adnandan olması ..
ama zor be
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°14
Bence de zor..
Hemde çok.!
Hemde çok.!
SunseT-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°15
evet ashleycim izledim.hem de çok dikkatle
bu diziyi benden daha çok emin olun benden izleyen yok sabah akşam telefonda pcde aşk-ı memnu izliyorum.tüm gün müzikleri kulağımda.fragmanlar deseniz telefon kapanmıyo.
ve de eğer gözlerim bozuk deilse onla sadece sevişdiler
ama berenistin sölediği gibi tüm yaz onların,hem romandaki gibi her gece beraberlerse öle bi şey çok normal
bu diziyi benden daha çok emin olun benden izleyen yok sabah akşam telefonda pcde aşk-ı memnu izliyorum.tüm gün müzikleri kulağımda.fragmanlar deseniz telefon kapanmıyo.
ama berenistin sölediği gibi tüm yaz onların,hem romandaki gibi her gece beraberlerse öle bi şey çok normal
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°16
Şimdi fazla derinede inmek istemiyorum , malum burası sadece bi forum ama ,
yinede şunu söylemek isterim,sezon finalinin son 5 dksı , yani sevişme sahnesi gerçekten basit bi sahne değildi .. Dediğim gibi o gün bu durumu yaşayan bihter ve behlül zaaflarına yenik düşüp bu olay tekrarlıcaklarını düşünüyorum..
Belki gelicek sezonda bu tip sahneleri bir yada iki kez izlicez, çünkü rtük çok ateşli bi sahneydi diyerek ceza vermiş diziye,ama yinede 1 veya 2 kez de çocuk için yeterli değil mi sencede? ..Türk filmlerini bilrsin bize gösterilen tek bir gece olur ama kadın 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenir..
Çocugun adnandan olması durumuda var, evet onuda düşündüm..belki Behlül olayını ört pas etmek için Bihter böyle bi yol deniycek,bilemeyiz tabiki çünkü kitabı okumadım şahsen
Ama yinede fikrim Behlül'den olacağı yanda , ondan olmasını istediğimden değl tabiki mantıken düşününce
yinede şunu söylemek isterim,sezon finalinin son 5 dksı , yani sevişme sahnesi gerçekten basit bi sahne değildi .. Dediğim gibi o gün bu durumu yaşayan bihter ve behlül zaaflarına yenik düşüp bu olay tekrarlıcaklarını düşünüyorum..
Belki gelicek sezonda bu tip sahneleri bir yada iki kez izlicez, çünkü rtük çok ateşli bi sahneydi diyerek ceza vermiş diziye,ama yinede 1 veya 2 kez de çocuk için yeterli değil mi sencede? ..Türk filmlerini bilrsin bize gösterilen tek bir gece olur ama kadın 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenir..
Çocugun adnandan olması durumuda var, evet onuda düşündüm..belki Behlül olayını ört pas etmek için Bihter böyle bi yol deniycek,bilemeyiz tabiki çünkü kitabı okumadım şahsen
Ama yinede fikrim Behlül'den olacağı yanda , ondan olmasını istediğimden değl tabiki mantıken düşününce
SunseT-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°17
sezon finalinin sonu gerçekten çok ateşliydi.çocukları bırakalım,ben diziyi odamda izledim onu anne bananın yanında nasıl izlersin ki,bence de böyle sahneler daha az olmalı.
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°18
Çocuk için 1 kez bile yeterli. Ben de diyorum ki.. Neden Behlül'den olmasın ki çocuk.. Böyle bir ihtimal de var değil mi?SunseT demiş ki:evet ashleycim izledim.hem de çok dikkatle
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°19
SunseT demiş ki:sezon finalinin sonu gerçekten çok ateşliydi.çocukları bırakalım,ben diziyi odamda izledim onu anne bananın yanında nasıl izlersin ki,bence de böyle sahneler daha az olmalı.
Aynen bende , odamda izledim yoksa bizmkilerin yanında izlencek gibi değildi..Evet bencede az olmalı ama dizinin de ismi Aşk-ı Memnu şimdi ne kadar az olabilr
Ashley demiş ki:Çocuk için 1 kez bile yeterli. Ben de diyorum ki.. Neden Behlül'den olmasın ki çocuk.. Böyle bir ihtimal de var değil mi?SunseT demiş ki:evet ashleycim izledim.hem de çok dikkatle
Bence yeterli dedim ya türk filmerinde kadın ve erkek odaya girerler ışıklar söner ve bir hafta sonra kadın elinde testle ben hamileyim der bu kadar basit..İşlerin karışmasına olanak sağlamak açıcınsından da düşünürsek Behlül tam bi baba adayı duruyor valla
SunseT-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°20
Ashley demiş ki:Çocuk için 1 kez bile yeterli. Ben de diyorum ki.. Neden Behlül'den olmasın ki çocuk.. Böyle bir ihtimal de var değil mi?SunseT demiş ki:evet ashleycim izledim.hem de çok dikkatle
böyle bi ihtimal var ve çok yüksek.aslında behlülden olabilir ama yazda birlikte olucak olurlarsa ki bunu da 39.bölümü izlemeden söylemeyemeyiz. ama eğer birliktelikleri son olayla sınırlı kalırsa bihter hamile kalamaz yani. bu arada imzana bayıldım sen gel bi de buranın sıcaklığını gör 40 aşağı düşmüyo nerdeyse.
SunseT-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°21
[quote="!Berenist!"]
Aynen bende , odamda izledim yoksa bizmkilerin yanında izlencek gibi değildi..Evet bencede az olmalı ama dizinin de ismi Aşk-ı Memnu şimdi ne kadar az olabilr
aslında her ne kadar iyi örnek olmasa da diziye farklı bi heyecan katıyo bence...yasak aşk işte başka ne türlü olucaktı ki
SunseT demiş ki:sezon finalinin sonu gerçekten çok ateşliydi.çocukları bırakalım,ben diziyi odamda izledim onu anne bananın yanında nasıl izlersin ki,bence de böyle sahneler daha az olmalı.
aslında her ne kadar iyi örnek olmasa da diziye farklı bi heyecan katıyo bence...yasak aşk işte başka ne türlü olucaktı ki
Ashley-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°22
SunseT demiş ki:Ashley demiş ki:Çocuk için 1 kez bile yeterli. Ben de diyorum ki.. Neden Behlül'den olmasın ki çocuk.. Böyle bir ihtimal de var değil mi?SunseT demiş ki:evet ashleycim izledim.hem de çok dikkatle
böyle bi ihtimal var ve çok yüksek.aslında behlülden olabilir ama yazda birlikte olucak olurlarsa ki bunu da 39.bölümü izlemeden söylemeyemeyiz. ama eğer birliktelikleri son olayla sınırlı kalırsa bihter hamile kalamaz yani. bu arada imzana bayıldım sen gel bi de buranın sıcaklığını gör 40 aşağı düşmüyo nerdeyse.
İmzamı hiç sorma..
Herhalde burası 50 derece filan
Ya çocuk erkek mi kız mı olucak..
Orayı geçtim de Nihal HAYATTA izin vermez çocuğa falan..!
Hele Firdevs'i hiç söylemiyorum, zaten çocuk düşmanı, 2. kez anneanne olucak..!
Adnan kesin isticek çünkü bihter zaten ondan habersiz ilk çocuklarını aldırmıştı..
Eğer çocuk Behlülden se Behlül istemeyebilir.
Durum karışık!!
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°23
Bencede Nihal izin vermez, yanlız son bölümde bihterle behlül gören frdevs hanımsa eger o kesinlikle karşı çıkmaz die düşünüyorum , o senin sigortan hayat güvencen der o çocugu doğurtur bihtere
tabi cocuk adnan'dansa
tabi cocuk adnan'dansa
SunseT-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°24
ortada fol yok yumutra yok siz çocuğun cinsiyetinden,izinlerinden falan bahsediyorsunuz.
siz bi yerden bi şey mi duydunuz yoksa
siz bi yerden bi şey mi duydunuz yoksa
!Berenist!-
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°25
Ben duymadım şahsen ama içime doğdu napıyım..
Bi düşünsene bebek olmadan ,işler nasıl karışcak
Bi düşünsene bebek olmadan ,işler nasıl karışcak