Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

I am Legend (Ben Efsaneyim)

Ashley
    Ashley
    Co-Admin
    Co-Admin

ZodyakBoğa Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 552
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 06/06/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 23/04/92
    Nerden Nerden : Ankara
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Buzlar Kraliçesi
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : I am Legend (Ben Efsaneyim) Kvanuserbar

Konu İkonu I am Legend (Ben Efsaneyim)

Mesaj tarafından Ashley Paz Haz. 21, 2009 9:20 am

I am Legend (Ben Efsaneyim) Benefsaneyim1

En İyi 50 Film:24. sıradaSinemalar.com Puanı:8.8/10IMDB Puanı:7.1/10 Yapım:2007 ~ ABD Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Korku
    Yönetmen:Francis Lawrence Senaryo:Akiva Goldsman, Mark Protosevich Senaryo (Kitap):Richard Matheson Yapımcı:David Heyman, Akiva Goldsman, Erwin Stoff, Michael Tadross Görüntü Yönetmeni:Andrew Lesnie Müzik:James Newton Howard Dağıtım:Warner BrosFilmin Websitesi:iamlegend.warnerbros.comSüre:1 saat 41 dkGösterim Tarihi:25 Ocak 2008 (Türkiye)

Robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.

Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 11:10 am