Aşkımız Bitti
Beren Saat ile Uzun Süredir Birlikte Olduğu Bülent İnal'ın Yolları Ayrıldı.
Her ikisi de, Saat’in “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahnesinin yarattığı kriz yüzünden ayrıldıkları iddiası için “Bu doğru değil” diyor.
Sorun o sahne değil
Kıvanç Tatlıtuğ ile “Aşk-ı Memnu” dizisindeki öpüşme sahneleri büyük ses getiren Beren Saat, ayrılık hakkında şunları söyledi: “İlişkimizi dizideki sahneler bitirmedi. Sonuçta Bülent Bey de oyuncu olduğu için bu tarz bir kıskançlık yaşaması söz konusu olamaz.... Bana kesinlikle o sahnelerle ilgili bir tepki göstermedi. Bu ayrılıkta ne işimin ne de üçüncü bir kişinin etkisi var. Birlikte karar verdik ve ilişkimizi bitirdik. Altında kimse bir şey aramasın.”
Medenice bitirdik
Bülent İnal’ın açıklaması da Saat’i doğrular nitelikte oldu: “Ayrıldığımız doğru ama iddialar asılsız. ılişkiler medenice bitebilir. Bunu başka nedenlere bağlamamak gerek. Benim, Beren’in işine karışmam ve kıskançlık yapmam gibi bir şey söz konusu değil. Bunun işimiz olduğunun ikimiz de bilincindeyiz. Ben hiçbir zaman özel hayatım konusunda konuşmayı tercih etmedim. o nedenle başka açıklama yapmayacağım.”