Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:

Sevgilim Beni Kıskanmaz!

!Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Sevgilim Beni Kıskanmaz! Bihteruserbar

Konu İkonu Sevgilim Beni Kıskanmaz!

Mesaj tarafından !Berenist! Paz Haz. 14, 2009 1:39 pm

Sevgilim Beni Kıskanmaz! Sevgilim-beni-kiskanmaz_b

Aşk -I Memnu Dizisinde Bol Bol Öpüşen Beren Saat, Bülent İnal'ın Kendisini Kıskanmadığını Söyledi..

AŞK-I MEMNU DİZİSİNDE BOL BOL ÖPÜŞEN BEREN SAAT, Bülent İnal'IN KENDİSİNİ KISKANMADIĞINI SÖYLEDİ..
    Reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter'i Beren Saat, Hülya Avşar'ın Türkmax'taki programına konuk oldu. Genç yıldız, Avşar'ın 'Kıvanç Tatlıtuğ
    ile anlaşıyor musun? Özel hayatta onun kız arkadaşı senin de erkek arkadaşın arasında kıskançlıklar oluyor mu?' sorusunu şöyle yanıtladı:
    'Sanmıyorum, yani ben Bülent'le hiç öyle bir şey yaşamıyorum, karşı tarafta da olduğunu sanmıyorum. Dördümüzün de oyuncuolması, set ortamını, yılgınlığımızı, yorgunluğumuzu bilmemiz,kıskançlık durumunu ortadan kaldırıyor.' Aşk-ı Memnu dizisinin lüks bir set ortamının bulunduğunu söyleyen Beren Saat, günde 12-14 saat civarı
    çalıştıklarını söyledi.

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:24 am