deniz'in aslıyla alp'i dudak dudaga öpüşecekken gördügü sahneee
DENİZ:aslıııı!!!..
ALP:eyvah abiinn??
ASLI:yha ne abisi görmüomusun deniz işte!!
ALP:aaaa hakkaten deniz!!...ee ona noluo kii??
DENİZ:napıodun öle sen??........cvp versene oglum ne işin var senin bu kızla niye her dk. yanındasın...
ASLI:yhaa ne işmiz olucak görmüomusun ders çalışıoruz işte..
DENİZ:saçmalama aslı...ders çalısacak adam gözünü açar işine bakar... bu napıodu bu???..
ALP:napıomuşuz abicimm..
DENİZ:gözünü kapatıp..dudagını uzattıgına göre öpmeye çalışıodun heralde..
ASLI:bak bak ölemi oluyomuş öperken..herşeyide biliosun deniz beyy??..
DENİZ:ewt bilioruz bazı şeyleri noldu kıskandınızmı aslı hanımmm..
ASLI:asıl sen kıskanıosun...ben ne kıskanıcam bee..git istediginle istedigin kadar öpüş bananeee..
DENİZ:bende burda istedigimle öpüşürüm diosun yane ölemii..
ASLI:bak deniz fazla oluosun ama...abim degilsin babam deilsin sen kim oluyosun da gelip bize hesap soruosun yhaa...
DENİZ:yani bana şunu sölüceğine bir tokat patlatsaydın daha ii ederdin??......hatırlarsan ben sana baban yoksa bile ben hep varım demiştim...
ASLI:babalar ihtiyacları oldgunda kızlarının yanında olurlar denizz...bunu şimdi konuşmayalım olurmuu??....hadi gidelimm..
DENİZ:aslıı...daha sözüm bitmedi bişey daha varr...bana herşeye ragmen bir sözün oldugnu vee mezuniyete birlikte gidicegimizi biliodum...
duyduklarım dogrumu??..
MİNE:haaahhh tmm filmin en heyecanlı yerinde gelmişiim...
ASLI:dogru duymuşsun biz mezuniyete alple gitmeye kara verdikk..
MİNE:bingoo...
DENİZ:şakamı dimi buu..lütfen komik olmaa...
ALP:yha kusura bakma aslı ama bu kadarıda fazla artık...nie abicim biz adam deilmiyizz..
ASLI:yha alp lütfen..deniz sendee...
DENİZ:yha ona nasıl gücenipte teklifini kabul edersin sen..
ASLI:çünkü...o bana teklif etmedi..ben ona teklif ettim...üzgünüm alpp..
ALP:hadi gidelim artık aslı..
DENİZ:aslıııı...tmm benimle gitme ama gidicegin kişi o olamaz..
ALP:yha kusura bakma abicim ama aslının...kiminle naptıgı seni nie bu kadar ilgilendirio..
DENİZ:çünkü sen yanlışsın...aslı bak..belki şu an bunu göremiosun ama senin bana bir zamalanlar söledigin gibi..şimdi ben sana sölüorum...bu herif yanlış biri..
ASLI:bana kendimi bu kadar ii hissettiren biri yanlış olamaz deniz..ama eger ölesede aramıda yanlışı seçen ilk kişi ben olmıycamm..
DENİZ:bu konu burda kapanmadı..sana bu herifin gerçek niyetini mutlaka göstericem aslı...
ALP:elinden geleni yap tmmmıı??...
DER VE GİDERLERR
Devam edicem
DENİZ:aslıııı!!!..
ALP:eyvah abiinn??
ASLI:yha ne abisi görmüomusun deniz işte!!
ALP:aaaa hakkaten deniz!!...ee ona noluo kii??
DENİZ:napıodun öle sen??........cvp versene oglum ne işin var senin bu kızla niye her dk. yanındasın...
ASLI:yhaa ne işmiz olucak görmüomusun ders çalışıoruz işte..
DENİZ:saçmalama aslı...ders çalısacak adam gözünü açar işine bakar... bu napıodu bu???..
ALP:napıomuşuz abicimm..
DENİZ:gözünü kapatıp..dudagını uzattıgına göre öpmeye çalışıodun heralde..
ASLI:bak bak ölemi oluyomuş öperken..herşeyide biliosun deniz beyy??..
DENİZ:ewt bilioruz bazı şeyleri noldu kıskandınızmı aslı hanımmm..
ASLI:asıl sen kıskanıosun...ben ne kıskanıcam bee..git istediginle istedigin kadar öpüş bananeee..
DENİZ:bende burda istedigimle öpüşürüm diosun yane ölemii..
ASLI:bak deniz fazla oluosun ama...abim degilsin babam deilsin sen kim oluyosun da gelip bize hesap soruosun yhaa...
DENİZ:yani bana şunu sölüceğine bir tokat patlatsaydın daha ii ederdin??......hatırlarsan ben sana baban yoksa bile ben hep varım demiştim...
ASLI:babalar ihtiyacları oldgunda kızlarının yanında olurlar denizz...bunu şimdi konuşmayalım olurmuu??....hadi gidelimm..
DENİZ:aslıı...daha sözüm bitmedi bişey daha varr...bana herşeye ragmen bir sözün oldugnu vee mezuniyete birlikte gidicegimizi biliodum...
duyduklarım dogrumu??..
MİNE:haaahhh tmm filmin en heyecanlı yerinde gelmişiim...
ASLI:dogru duymuşsun biz mezuniyete alple gitmeye kara verdikk..
MİNE:bingoo...
DENİZ:şakamı dimi buu..lütfen komik olmaa...
ALP:yha kusura bakma aslı ama bu kadarıda fazla artık...nie abicim biz adam deilmiyizz..
ASLI:yha alp lütfen..deniz sendee...
DENİZ:yha ona nasıl gücenipte teklifini kabul edersin sen..
ASLI:çünkü...o bana teklif etmedi..ben ona teklif ettim...üzgünüm alpp..
ALP:hadi gidelim artık aslı..
DENİZ:aslıııı...tmm benimle gitme ama gidicegin kişi o olamaz..
ALP:yha kusura bakma abicim ama aslının...kiminle naptıgı seni nie bu kadar ilgilendirio..
DENİZ:çünkü sen yanlışsın...aslı bak..belki şu an bunu göremiosun ama senin bana bir zamalanlar söledigin gibi..şimdi ben sana sölüorum...bu herif yanlış biri..
ASLI:bana kendimi bu kadar ii hissettiren biri yanlış olamaz deniz..ama eger ölesede aramıda yanlışı seçen ilk kişi ben olmıycamm..
DENİZ:bu konu burda kapanmadı..sana bu herifin gerçek niyetini mutlaka göstericem aslı...
ALP:elinden geleni yap tmmmıı??...
DER VE GİDERLERR
Devam edicem