Behlül:Firdevs hanım ne biliyo Bihter?
Bihter:Ne konuştunuz?
Behlül:Onu evden senin gönderdiğini söyledi,çok şey bildiği için gitmesini istiyormuşsun,bu sabahta aksini söyledi,neler oldu?
Bihter:Senin yüzünden anneme boyun eğmek zorunda kaldım..
Behlül:Ne biliyo? Bana atölyenin dili olsada konuşsa dedi..
Bihter:Beni ne hale düşürdüğünü gör işte..beni ne zor bir duruma soktun..
Behlül:Sen ne durumdaysan,ben de aynı durumdayım..görmüş mü?
Bihter:Bilmiyorum..Adnan'a bildiklerini söylemekle tehdit etti beni..büyük bir ihtimalle blöf yapıyo ama riske atamazdım..beni senden korumak adına Adnanla konuşabilirdi de..
Behlül:Buna bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok..olanlar bir anlık birşeydi..
Bihter:Böyle deyipte sıyrılıp çıkamazsın işin içinden..ateşle oynuyorum dedin..benim orda olduğumu bile bile geldin atölyeye..
Behlül:Beni sen çağırdın..
Bihter:Ne diyorsun sen!
Behlül:Ben bir kadının konuşmadan söylediklerini çok iyi duyarım Bihter..
Bihter:Sen gerçekten!
Behlül:Sen çağırdın..hala da sen çağırıyorsun..ben senin kurbanınım aslında..hiç o kadar masum değilsin..
Bihter:Senden nefret ediyorum..
Behlül:Eminmisin..!
Bihter:Ne konuştunuz?
Behlül:Onu evden senin gönderdiğini söyledi,çok şey bildiği için gitmesini istiyormuşsun,bu sabahta aksini söyledi,neler oldu?
Bihter:Senin yüzünden anneme boyun eğmek zorunda kaldım..
Behlül:Ne biliyo? Bana atölyenin dili olsada konuşsa dedi..
Bihter:Beni ne hale düşürdüğünü gör işte..beni ne zor bir duruma soktun..
Behlül:Sen ne durumdaysan,ben de aynı durumdayım..görmüş mü?
Bihter:Bilmiyorum..Adnan'a bildiklerini söylemekle tehdit etti beni..büyük bir ihtimalle blöf yapıyo ama riske atamazdım..beni senden korumak adına Adnanla konuşabilirdi de..
Behlül:Buna bu kadar büyük anlamlar yüklemeye gerek yok..olanlar bir anlık birşeydi..
Bihter:Böyle deyipte sıyrılıp çıkamazsın işin içinden..ateşle oynuyorum dedin..benim orda olduğumu bile bile geldin atölyeye..
Behlül:Beni sen çağırdın..
Bihter:Ne diyorsun sen!
Behlül:Ben bir kadının konuşmadan söylediklerini çok iyi duyarım Bihter..
Bihter:Sen gerçekten!
Behlül:Sen çağırdın..hala da sen çağırıyorsun..ben senin kurbanınım aslında..hiç o kadar masum değilsin..
Bihter:Senden nefret ediyorum..
Behlül:Eminmisin..!