Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

2 posters

31. bölüm replikleri

Prensescik
    Prensescik
    Yeni Üye
    Yeni Üye

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 83
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/05/09

Konu İkonu 31. bölüm replikleri

Mesaj tarafından Prensescik Cuma Mayıs 22, 2009 3:48 pm

31. Bölümden

Bihter: Telefonun Kapalı mı?
    Behlül: Bilmem...Bakmadım...Aaaa evet kapalı...Şarjı bitmiş...
    Bihter: Elif biraz önce aradı da gelecekmiş.
    Bülent: Ne zaman?
    Bihter: Bilmiyorum...Geleceğim dedi işte...
    Bülent: Hala hemen çıkmayalım biz...
    Hala: Biz kahvaltıdan sonra hemen gideceğiz canım...İstiyorsan sen kalabilirsin...
    Bülent: Ya Elif burada kalsa gelmem valla...
    Hala: Bak sen...
    Adnan: Ne oluyoruz Bülent? Adamın gözünün için ebaka baka nişanlısını asılıyor ya...oğlum o senin yengen...yengen...unutursan Behlül çok fena hatırlatır sana...
    Behlül şok geçiriyor bu arada...
    Adnan: Oooooo...Behlül uyuyor...
    Behlül: (Gülümser) Duyuyorum amca...Duyuyorum da duymazlıktan geliyorum...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bihter: Ne keyifli değil mi?
    Behlül: (Gülümser) Bu eve ilk geldiğimde bu bahçe öyle büyük görünmüştü ki gözüme...Küçüktüm tabi etrafımdaki herşey de kocamandı...Yalnız başıma çıkmaya korkardım kaybolurum diye...(Güler)Yukarılara hiç çıkamazdım hele...Alıştım sonra...Yalnız kalmak istediğim zaman hep bu bahçeye sığındım...Bir ağacın altına oturup saatlerce düşündüğüm olurdu...
    Büyük bir huzur...(Bir süre sessizlik)Amcamın güvenli kolları kadar büyük bir bahçe...

Bihter: Bizim evde hemen hemen her gece kavga olurdu.Annem senden boşanacağım lafını iyi gecelerin yerine kullanırdı.Odamızda Peykerle konuşurduk boşanırlarsa hangimiz annemde hangimiz babamda kalır hayatımız nasıl olur diye...Annem ikimizi de babama bırakmak isterdi...Duyardık al çocuklarını da git diye bağırdığını...Ya babamda istemezse ne olur bize diye çok korkardık...

Behlül: Ben kavgaların çekişmelerin ortasında kalmadım hiç...Bu evde yengemin hastalığı yüzünden hüzün vardı...Ama huzur vardı...(Bir süre susarlar)Amcamın sayesinda atlattım zor günlerimi...Mutlu bir çocuk oldum yeniden...Hayatı güvenmeyi öğrendim.....güvenmeyi...
    (Susarlar)
    Elif gelene kadar ders çalışayım ben der ve gider....
    RaspbeRRy(A)
    RaspbeRRy(A)
    Moderator
    Moderator

ZodyakBaşak Köpek

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 161
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 14/11/09
    Yaş Yaş : 30
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 29/08/94
    Nerden Nerden : İzMir
    İş/Hobiler İş/Hobiler : net e girmek
    Lakap Lakap : BiTTer
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : 31. bölüm replikleri Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: 31. bölüm replikleri

Mesaj tarafından RaspbeRRy(A) C.tesi Kas. 14, 2009 2:58 pm

sagol

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 1:34 am