İki yıl boyunca sözün gerçek anlamında "hayatımıza hükm etti".Onlarla güldük,onlarla ağladık.Atölyede Behlül Bihteri öperken "vay alçak" dedik,arabada ateşli bir şekilde öpüşürlerken "aşk budur"...İster yaşadıklarının adı ihanet olsun ister aşk değişmeyen tek şey var ki onlar gerçek bir efsane.Ve bu efsane sevenlerinin aklından kolay-kolay silinmeyecek.Nasıl unutulur ki? "Seni istiyorum,seni istiyorum","Sen gerçekten Firdevs hanımın kızıymışsın","Firdevs hanımın kızının ayaklarına kapanıp afv dileyeceksin,aşk dileneceksin","Ben işgenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum","Benim için bitmiş bitmiştir - daha bitmedi","Ölüyorum anne,ölüyorum anlasana","çok uzun zamandır seni bekliyorum","kışın ortasında baharı yaşıyor gibiyim,bahara uyanıyorum seni düşündükçe","nihal ölmesin diye beni öldürüyorsun,niye ben?","beni kaybetmeyi gözü ala biliyor musun,beni,beni,beni,beni,beni - Bihterini"...bu sözler ve çok daha fazlası nasıl unutulur ki...
79 koca bölüm izledik.Ve düşündüm neden 80 olmasın.Yaptım evet,80. bölümü yaptım.Geride kalan 79 bölümden ibaret 25 dakikalık 80.bölümü düzenledim.Bihterin açısından olayların anlatıldığı bu kısa bölümde tüm hikayeyi en özel haliyle izleyeceksiniz.
SunseT Production tarafından düzenlenen Aşk-ı Memnu Son Özel Klibi yarın bu konuda sizlerle!
DUYURU : ARKADAŞLAR BEN VİDEONU YÜKLERKEN 27 DAKİKANIN HEPSİNİ TEK PART HALİNDE YÜKLEMİŞİM.MEĞER 10 DAKİKADAN FAZLA İMKANSIZMIŞ.MALESEF BİR AZ ERTELENECEKTİR.MODEM DE GİTTİ YAPACAK FAZLA BİR ŞEY YOK.AMA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM...
79 koca bölüm izledik.Ve düşündüm neden 80 olmasın.Yaptım evet,80. bölümü yaptım.Geride kalan 79 bölümden ibaret 25 dakikalık 80.bölümü düzenledim.Bihterin açısından olayların anlatıldığı bu kısa bölümde tüm hikayeyi en özel haliyle izleyeceksiniz.
SunseT Production tarafından düzenlenen Aşk-ı Memnu Son Özel Klibi yarın bu konuda sizlerle!
DUYURU : ARKADAŞLAR BEN VİDEONU YÜKLERKEN 27 DAKİKANIN HEPSİNİ TEK PART HALİNDE YÜKLEMİŞİM.MEĞER 10 DAKİKADAN FAZLA İMKANSIZMIŞ.MALESEF BİR AZ ERTELENECEKTİR.MODEM DE GİTTİ YAPACAK FAZLA BİR ŞEY YOK.AMA ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM...
En son SunseT tarafından Çarş. Haz. 30, 2010 8:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi