2 posters
Aşkı Memnu 79.Bölüm Bihter İntihar Sahnesi
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
Behlülün o andaki halini düşünmek istemiyorum hele öyle korkak bi adam ..
Bi yanda amcası herşeyi öğreniyor bir yandan da Bihter'i intihar etmeye kalkışıyor (ve başarıyor..)
Belki Bihter bıraksaydı silahı.. Yaşardı. Belki Behlül onunla gelirdi geç kalmış da olsa..
Firdevs Hanım çıkarken , Adnan Beyin bir yerden girmesini çekmeleri hakikaten hoş olmuş.
Baba-kız köşkü heryerden kıstırdılar. Daha doğrusu BihterBehlül ve Firdevs'i. Aslında Bihterin umrunda mı ki.. Firdevs de zaten gidiyordu.Behlülü sıkıştırdılar.
'Aç kapıyı''
bu sahne75'de vardı ama BB yoktu bir tek Bihter vardı içerde. Romanla vs. fark burda..
''Beni...beni...Beni Beni !! Bihterini !''
Behlülün bakışları Hakettin Behlül..
Off silah patladıktan sonra zaten dicek hiç bişi bulamıyorum..
Bir tek gözü açık gitti..
Bi yanda amcası herşeyi öğreniyor bir yandan da Bihter'i intihar etmeye kalkışıyor (ve başarıyor..)
Belki Bihter bıraksaydı silahı.. Yaşardı. Belki Behlül onunla gelirdi geç kalmış da olsa..
Firdevs Hanım çıkarken , Adnan Beyin bir yerden girmesini çekmeleri hakikaten hoş olmuş.
Baba-kız köşkü heryerden kıstırdılar. Daha doğrusu BihterBehlül ve Firdevs'i. Aslında Bihterin umrunda mı ki.. Firdevs de zaten gidiyordu.Behlülü sıkıştırdılar.
'Aç kapıyı''
bu sahne75'de vardı ama BB yoktu bir tek Bihter vardı içerde. Romanla vs. fark burda..
''Beni...beni...Beni Beni !! Bihterini !''
Behlülün bakışları Hakettin Behlül..
Off silah patladıktan sonra zaten dicek hiç bişi bulamıyorum..
Bir tek gözü açık gitti..
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
Bu sahne süper sahneydi,cok begendim ve Agladigim sahne !