Konuları biliyorsunuz onlara göre
5 posters
VEDA Enler..
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
VEDA Enler..
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°2
Geri: VEDA Enler..
en duygulu sahne - söylemeye gerek var mı ki???
en çok güldüğüm sahne - çetinin firdonun elini bırakması.
en şaşırtıcı sahne -frdevsin felç geçirmesi
en güzel sahne - dizide hafif dolmuş gözerle amaa tebessümle izlediğim tek sahne son sahne...
en bittiğim sahne - dizinin bittiği saniye."SON" yazılır ve ... ben koparım inanamadım.son olduğunu bile bile o yazı beni bitirdibu sondu...
en çok güldüğüm sahne - çetinin firdonun elini bırakması.
en şaşırtıcı sahne -frdevsin felç geçirmesi
en güzel sahne - dizide hafif dolmuş gözerle amaa tebessümle izlediğim tek sahne son sahne...
en bittiğim sahne - dizinin bittiği saniye."SON" yazılır ve ... ben koparım inanamadım.son olduğunu bile bile o yazı beni bitirdibu sondu...
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°3
Baştan sona beyenmediğim hiç bi sahne olmadı,aksine her sahneyi ayrı bi zevkle izledim
En duygulu sahne tabiki intihar sahnesiydi.Adnan koşturması sen oğlum demesi.bihterin behlüle sözleri ve bom
Kim tutabilrki kendini bu bölümde ağlamamk için.
En çok güldüğüm yer tabiki behlülün Hadi aşkım behlül kaçar dediği sahneydi Senaristleri çok kutladım.onca göz yaşının sonunda yüzümde tebessüm bıraktıran en güzel replikti bu
En duygulu sahne tabiki intihar sahnesiydi.Adnan koşturması sen oğlum demesi.bihterin behlüle sözleri ve bom
Kim tutabilrki kendini bu bölümde ağlamamk için.
En çok güldüğüm yer tabiki behlülün Hadi aşkım behlül kaçar dediği sahneydi Senaristleri çok kutladım.onca göz yaşının sonunda yüzümde tebessüm bıraktıran en güzel replikti bu
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°4
ben daha çok matmazel öne geçince güldüm.işte budur acı sonunda tebessüm dedim.hem matmazel zavallı hakediyordu bu mutlu osnu,ednan beyle mutlu mesut yaşar giderler artıkın.offf yha en osn sahne muhteşemdi ve gerçek final buydu...
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°5
En duygulu sahne - Herseyin ortaya cikmasi..
En çok güldüğüm sahne - Adnanin merdivenlerden yukari cikmasi Nasil cikti ya sanki 18 yasinda
En şaşırtıcı sahne - Adnanin demesi "Sen benim oglumdun" Sonrada Bihter : "Booooooom"
En güzel sahne - Nihal Firdevs hanimi yakaladigi sahne "Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanim? Behlülle ne iligisi var?" Adnan: "Bihteeeeeeeeer"
En bittiğim sahne - Bihterin ve Besirin ölmesi.. Nihalin akil sagligi bozulmasi.. Ve Firdevs'in Felc olmasi sonrada Cetinin onu birakmasi.. Bülentin hastanede aglamasi..
Ve en cok sevdigim Final bölümünden Video
En çok güldüğüm sahne - Adnanin merdivenlerden yukari cikmasi Nasil cikti ya sanki 18 yasinda
En şaşırtıcı sahne - Adnanin demesi "Sen benim oglumdun" Sonrada Bihter : "Booooooom"
En güzel sahne - Nihal Firdevs hanimi yakaladigi sahne "Bihter neyi itiraf edecek Firdevs hanim? Behlülle ne iligisi var?" Adnan: "Bihteeeeeeeeer"
En bittiğim sahne - Bihterin ve Besirin ölmesi.. Nihalin akil sagligi bozulmasi.. Ve Firdevs'in Felc olmasi sonrada Cetinin onu birakmasi.. Bülentin hastanede aglamasi..
Ve en cok sevdigim Final bölümünden Video
Ashley-
Doğum tarihi : 23/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Buzlar Kraliçesi
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°6
Bence oldukça iyi bir bölümdü.
Veda, güzeldi. Beğenmediğim birşey olmadı.
Veda, güzeldi. Beğenmediğim birşey olmadı.