Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

3 posters

Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi)

Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) Bihteruserbar

Konu İkonu Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi)

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Mayıs 07, 2010 11:13 am

En son Llita(BB. tarafından Cuma Mayıs 21, 2010 5:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi)

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Mayıs 07, 2010 11:16 am

Bence bu bölümden sonra herşey önem kazanacak.
    Artık hem Nb hem de Bb ciler için büyük bir adım olacak. Aslında bu bölümden itibaren tüm memnuseverler için bitiş başlıyor.
    Dün Beşirimin hastaneye kaldırıldığında , herkes ağladığında anladım. Artık çok geç Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) 8661 Bitsin derken şimdi izlemek istemek , bitmesin demek nasıl birşey biliyormusunuz Very Happy Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) 8661
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 776
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/06/09
    Nerden Nerden : Almanya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Ögrenci

Mesaj tarafından Sirius Cuma Mayıs 07, 2010 2:17 pm

Dün fragman cikmisti diziden sonra eklicektim ama Siteler acilmadi.. fragman dehset bunu diyorum sadece Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) 8661
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Mayıs 07, 2010 3:09 pm

Nööööööööööyy o kadar erken mi Very Happy
    gerçekler yavaş yavaş artık.. Surprised
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 73. Fragman (sessiz her zamanki gibi) Kvanuserbar

Mesaj tarafından SunseT C.tesi Mayıs 08, 2010 12:25 pm

söylediklerine aynen katılıyorum llita.dizi finale yaklaştı ama heyecan olarak şimdi başlıyor.ama ben senin kaadar duygusal olamadım.hastaneye kaldırılınca bi an önce ölsün de finAl bölümü gelsin dedim beşir için.

yine bi şeyler oluyo ama kestiremedim,ama sanırım katya bildiklerini peykere anlatıcak.aldığım tüyolara göre behlül katyanın dedikleri üzerine bihterden tamamen nefret edecek.ve bihter yaşadıklarını kendine yediremeyecek.bu kez ne annesinden ne de bi başkasından yardım almayacak.bu yasak aşka yalnız başladığı gibi yalnız bitirmeyi karar alacak.nihal ve behlülü yine ayırmaya çalışsa da kısa bi süre sonra bu çabasının boşuna olduğu görecek ve bu duruma katlanamayacak duruma gelecek.iş kafayı sıyırmaya kadar gidecek son anda başka çaresinin olmadığını,tek çıkış yolunun her şeyi adnana anlatmak olduğunu anlayınca hem kendini hem de behlülü "ateşe" atacak.hatta duyduğuma göre bihter son olarak behlüle "ateşe yürüyorum demiştin,o ateşin snei yakma zamanı geldi" diyecekmiş cyclops eğer aldığım bilgiler doğruysa gerçekten harika şeyler olacak,hadi bakalım...........(bu arada seti izleyemediğim için kafayı sıyırtacak duruma geldim,artık set çalışanları ve oyuncular keskin bi döneme girmişmiş,eski kakara kikiri de yokmuş sette,her kes hikayeye konsantre olup performansı yükseltiyorlarmış...hadi bakalıM!)

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 1:25 am