Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

4 posters

Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı

Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı Bihteruserbar

Konu İkonu Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Nis. 16, 2010 6:26 am

Saat 7.26 ben fragmanı koydum Very Happy Very Happy

finale 8 kala Very Happy
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Nis. 16, 2010 6:40 am

çıkmazsa link şu https://www.youtube.com/watch?v=kMVTC--5Aso
    Hiç brşiy anlayamadım Sad Firdevs bence Bihteri önemsemiyor. Ciddi olduğunu ne zaman düşünecek acaba ? Herhalde 78 de yani finalde Very Happy Very Happy
    Nihalin gelinliğini beğenmedim. O tip gelinlikleri hic sevmem . Göğüse göre ayarlanmış bir gelinlik modeli o yüzden keske Bihterin modelinden giyseydi. Onun daha süslüsü filan. Çok daha güzel olurdu.
    Spoiler:
    Şimdi Ednan bence orda jinekolog dan bir kart veya makbuz görüyor. Onu Behlüle söyler Behlül şaşırır Beşir de hastalığıyla ilgili veya yasak aşkla ilgili birşey bulmuştur.
    !Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary

Mesaj tarafından !Berenist! Cuma Nis. 16, 2010 3:53 pm

Çok saol cnm fragman için.

Yoruma gelince bencede son sahne bebekle ilgili.Adnan makbuzu görüyor şaşknı kızgın öfkeli ve üzgün.
    Bihter şok Smile ( acaba bu sefer nasl açıklıcak durumu çok merak ediyorum Very Happy Ednan akıllıysa olabilicek her şeyi düşünmeli. misal madem bebek vardı niye yok dedin , neyi örtpas etmeye çalıştın, yoksa bebk benden değilmi Smile bunu söyliceğini snamıorum ama aklına kurt düşücektir muhakkak. )

Nİhatı son iki fragmandır gözüm tutmuo Very Happy bişiler bulabiliceğini sanmıorum ama beşire ön ayak olabilicek bi potansiyelde.
    Maşallah herkes de beşirci oldu. madam ona güveniyor o güvnediği için halayıda ikna eder beşir, nihatta onlardan , Nihata kalırsa peykerde şüpheci gerçi o kardeşini ele vermez ama olsun Very Happy

Şimdi kısaca özet şu olayı bilen iki kişi, Frdevs ve beşir, acaba 3. kişi öğrenirse dizi patlak verir mi yoksa sır devam eder mi Very Happy
    Önümüzdeki fragmanda görüşmek üzere yorumuma ara veriyorum Very Happy Very Happy
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Nis. 16, 2010 5:01 pm

Very Happy
    Ama matmazel de birşeyler biliyor gibi hatta biliyor Very Happy Nihat öğrenirse Very Happy
    Amaann öğrenirse öğrensin. 1.sezonda değiliz ya Very Happy
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 776
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/06/09
    Nerden Nerden : Almanya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Ögrenci

Mesaj tarafından Sirius Cuma Nis. 16, 2010 5:44 pm

Dünki bölümü izlemedim..Kurtlar Vadisi Pusu'yu tercih ettim Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 594476
    Ama 2 saat önce Dünki bölümü izledim..Hic güzel bölüm degildi..Bihter cok Gurursuz davraniyor malesef.. Benimde en nefret ettigim sey Behlülde onun inadina Nihali kullaniyor..

Süleyman amcaya üzüldüm ya yazik..Arkadaslar icimden cok yorum geciyor ama yazmak istemiyorum..
    Cünki dünki bölüm icin degmez..Kurtlar vadisi pusu 10 kat daha da güzeldi gelecek bölümü izlemicem önce KVP sonra askimemnu ..

Of ya kusura bakmayin sinirlerim bozuldu Sad Size karsi hicbirsey yok yanlis anlamayin.. Sad
    Fragman icin tskler (fragmandan yine bisi anlamadim)
    Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 36016
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Nis. 16, 2010 6:41 pm

Türkiye demiş ki:Dünki bölümü izlemedim..Kurtlar Vadisi Pusu'yu tercih ettim Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 594476
    Ama 2 saat önce Dünki bölümü izledim..Hic güzel bölüm degildi..Bihter cok Gurursuz davraniyor malesef.. Benimde en nefret ettigim sey Behlülde onun inadina Nihali kullaniyor..

Süleyman amcaya üzüldüm ya yazik..Arkadaslar icimden cok yorum geciyor ama yazmak istemiyorum..
    Cünki dünki bölüm icin degmez..Kurtlar vadisi pusu 10 kat daha da güzeldi gelecek bölümü izlemicem önce KVP sonra askimemnu ..

Of ya kusura bakmayin sinirlerim bozuldu Sad Size karsi hicbirsey yok yanlis anlamayin.. Sad
    Fragman icin tskler (fragmandan yine bisi anlamadim)
    Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 36016

Bence de güzeldir.. Ben de zaten hepsini seyredemedim. Uyumaya gittim.. O sırada Bihter bebeği aldırmış felan feşmekan .. Ben tam konuyu bilsem kvp da bakarım aslında Very Happy bozulmaz mı bu bölümle haydi haydi bozulur.. sesli fragman gelince anlarız artık ne var ne yok..
    önemli değil Very Happy
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı Kvanuserbar

Mesaj tarafından SunseT Cuma Nis. 16, 2010 7:55 pm

yha azerbaycanda dizi saat 10-da başlıyo o bittikten sonra çoğu zaman sinema fln izliyoruz uykumuz gelmiyo,orda 8de başlayıp max.11de bitiyo o saatte uyunur mu yha hem de bizim dizi bırakılıp.daha neler kaçırdın görmen lazım llita,bebek dışında final sahnesi vardı ki görmeniz lazım.feci bi şeydi,diziden nefret eden ablam bile "harika bi şey bu" dedi.aklıma gelince hala tüylerim diken diken oluyo,bihterin hali gözümün önünden gitmiyo

fragmandan ainen ben de bi şey anlamadım,yine her kes bi taraflara kaçışıyor Smile dur bakalım ne çıkacak!
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. C.tesi Nis. 17, 2010 7:43 am

SunseT demiş ki:yha azerbaycanda dizi saat 10-da başlıyo o bittikten sonra çoğu zaman sinema fln izliyoruz uykumuz gelmiyo,orda 8de başlayıp max.11de bitiyo o saatte uyunur mu yha hem de bizim dizi bırakılıp.daha neler kaçırdın görmen lazım llita,bebek dışında final sahnesi vardı ki görmeniz lazım.feci bi şeydi,diziden nefret eden ablam bile "harika bi şey bu" dedi.aklıma gelince hala tüylerim diken diken oluyo,bihterin hali gözümün önünden gitmiyo

fragmandan ainen ben de bi şey anlamadım,yine her kes bi taraflara kaçışıyor Smile dur bakalım ne çıkacak!
    Very Happy
    karınca sürüsüler mübarek Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 285307
    sesli çıksın ama cidden Aşk-ı Memnu 70.Bölüm (SESSİZ) Fragmanı 594476

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 5:31 am