Saat 7.26 ben fragmanı koydum
finale 8 kala
finale 8 kala
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi | Hoşgeldiniz : En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970 |
Türkiye demiş ki:Dünki bölümü izlemedim..Kurtlar Vadisi Pusu'yu tercih ettim
Ama 2 saat önce Dünki bölümü izledim..Hic güzel bölüm degildi..Bihter cok Gurursuz davraniyor malesef.. Benimde en nefret ettigim sey Behlülde onun inadina Nihali kullaniyor..
Süleyman amcaya üzüldüm ya yazik..Arkadaslar icimden cok yorum geciyor ama yazmak istemiyorum..
Cünki dünki bölüm icin degmez..Kurtlar vadisi pusu 10 kat daha da güzeldi gelecek bölümü izlemicem önce KVP sonra askimemnu ..
Of ya kusura bakmayin sinirlerim bozuldu Size karsi hicbirsey yok yanlis anlamayin..
Fragman icin tskler (fragmandan yine bisi anlamadim)
SunseT demiş ki:yha azerbaycanda dizi saat 10-da başlıyo o bittikten sonra çoğu zaman sinema fln izliyoruz uykumuz gelmiyo,orda 8de başlayıp max.11de bitiyo o saatte uyunur mu yha hem de bizim dizi bırakılıp.daha neler kaçırdın görmen lazım llita,bebek dışında final sahnesi vardı ki görmeniz lazım.feci bi şeydi,diziden nefret eden ablam bile "harika bi şey bu" dedi.aklıma gelince hala tüylerim diken diken oluyo,bihterin hali gözümün önünden gitmiyo
fragmandan ainen ben de bi şey anlamadım,yine her kes bi taraflara kaçışıyor dur bakalım ne çıkacak!