Hanımın Çiftliği - Jenerik
Bayiliyorum bu diziye ya
Aski Memnu bom oldunmu yane final yaptinmi buraya transfer oluyorum
Bayiliyorum bu diziye ya
Aski Memnu bom oldunmu yane final yaptinmi buraya transfer oluyorum
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi | Hoşgeldiniz : En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970 |
Türkiye demiş ki:yok sen Ziplama düsersin felan biryerine bisi olur Kardesim
Bizim dizi Final yapsin,Benim elimden tutarak bide Hilal ablanin ozaman 3'müz ziplariz
Türkiye demiş ki:AMINNNNNN - [ayy kiyamam ben kardesime o Okul müdürünü varyaaaaa ]
Neyse,Gecmis olsun
Llita(BB. demiş ki:
Ay sani abi sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün
Evet aslında ya.. Zaten geçenler ufak bir betona çıkmam lazımdı okula girmem için. Pat düştüm. Çenem şişik yaralı yaralı Kafamı vurmadım neyse Yağmur vardı ama . Islaktı yerler. Kaydım.Çorabım filan gitti ya.. Arielle bile çıkmıyor çamur
Llita(BB. demiş ki:
Tsk
Şimdi farkettim dizim de morarmış of ya. Hayatım altüst oldu.
Asıl face de bir müdür yardımcısı istifasını versin diye grup açmışlar üstelik kuruculardan biri bizim sınıfta. Almanyadan geldi Disipline gitceklermiş sanırım grup üyeleri filan. Ben amanin olur muyum hiç üye filan
neyse
Muzoyu kim öldürdü ?
!Berenist! demiş ki:Llita(BB. demiş ki:
Ay sani abi sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün
Evet aslında ya.. Zaten geçenler ufak bir betona çıkmam lazımdı okula girmem için. Pat düştüm. Çenem şişik yaralı yaralı Kafamı vurmadım neyse Yağmur vardı ama . Islaktı yerler. Kaydım.Çorabım filan gitti ya.. Arielle bile çıkmıyor çamur
Arielle bile çıkmıor
Elif gülmekten öldüm ya ay süpersin
Kosla vanish oxi action denedin mi hiç
Zuhal topal her gün programında tanıcı reklamını yapıor, leke çıkıncada aaa oooo vaaaay diyip duruo o geldi aklımaLlita(BB. demiş ki:
Tsk
Şimdi farkettim dizim de morarmış of ya. Hayatım altüst oldu.
Asıl face de bir müdür yardımcısı istifasını versin diye grup açmışlar üstelik kuruculardan biri bizim sınıfta. Almanyadan geldi Disipline gitceklermiş sanırım grup üyeleri filan. Ben amanin olur muyum hiç üye filan
neyse
Muzoyu kim öldürdü ?
Muzoyu yasin ağa öldürdü diye düşnmekteyiz annemle ben başta o kemalin arkadaşı sandım ama değilmiş.annemle iddaya bile girmiştim çok zararlı çıkıcam yasin ağa çıkarsa
!Berenist! demiş ki:Bende iyi sanıodum son bölümde cozuttu