’’Yaprak Dökümü’’ gelecek sezonda da sürecek..
4 posters
’’Yaprak Dökümü’’ gelecek sezonda da sürecek..
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
ben her çarşamba kanal dde onu görmekten bıktım,kanal d yayınlamaktan ve izleyicileri izlemekten bıkmadı...NE DİYEYİM
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
Dün beyaz showda Bennu Yıldırımlar vardı yani dizideki ismiyle fikret.
Beyaz internetten gelene bi soruyu okudu soru fikrete ve şöyle :
4 sezondur devm eden yaprak dökümünde Ali Rıza bey nerdeyse her sezon 5 kez kalp krizi geçirdi acaba ne zamn ölücek? ...
Bennu Yıldırımlar'dan gelen cevap :
Valla öldürmeyen Allah öldürmüyo ..
Uzamış olmasına rağmen Yaprak Dökümünün hala kaliteli bi dizi olduğu kanısındayım
Beyaz internetten gelene bi soruyu okudu soru fikrete ve şöyle :
4 sezondur devm eden yaprak dökümünde Ali Rıza bey nerdeyse her sezon 5 kez kalp krizi geçirdi acaba ne zamn ölücek? ...
Bennu Yıldırımlar'dan gelen cevap :
Valla öldürmeyen Allah öldürmüyo ..
Uzamış olmasına rağmen Yaprak Dökümünün hala kaliteli bi dizi olduğu kanısındayım
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
eed o gece ben de izledim,çok güldüm bennunun lafına
ama 128 sayfalık romandan 5 sezon çıkaran yönetmene hakikaten helal olsun.Kaliteisnden şüphemiz yok zaten,sonuçta yapım şirketi ay yapım
ama bence eski duygusallığını kaybetti,fragmanlarda görüyorum zaten,saçma sapan olaylar,kişiler gelmiş.nerde 1.2 sezon nerde 4.sezon...
ama 128 sayfalık romandan 5 sezon çıkaran yönetmene hakikaten helal olsun.Kaliteisnden şüphemiz yok zaten,sonuçta yapım şirketi ay yapım
ama bence eski duygusallığını kaybetti,fragmanlarda görüyorum zaten,saçma sapan olaylar,kişiler gelmiş.nerde 1.2 sezon nerde 4.sezon...
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
Ya ayyapım kafayı yedirtecek bize sanırım..
Ali Eyüpoğlu'nun dediğine göre AyYapım KanalD ile anlaşma imzalamış. Tüm mevcut dizileri 13 bölüm daha ilerleyecekmiş !!
Yani son 7 bölüm kalmıştı bize. Eğer son yedi bölüm sayılırsa 20 bölüm var dizinin bitmesine ! (Aşk-ı Memnudan bahsediyorum..)
Ali Eyüpoğlu'nun dediğine göre AyYapım KanalD ile anlaşma imzalamış. Tüm mevcut dizileri 13 bölüm daha ilerleyecekmiş !!
Yani son 7 bölüm kalmıştı bize. Eğer son yedi bölüm sayılırsa 20 bölüm var dizinin bitmesine ! (Aşk-ı Memnudan bahsediyorum..)