Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

3 posters

BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ?

berenim
    berenim
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakOğlak Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 21
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/03/10
    Yaş Yaş : 28
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 16/01/96
    Nerden Nerden : konya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : okuyorum
    Lakap Lakap : çalı kuşu
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ? Bihteruserbar

Konu İkonu BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ?

Mesaj tarafından berenim C.tesi Mart 27, 2010 9:26 pm

HADİ BAŞLAYALIM.....
    berenim
    berenim
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakOğlak Domuz

Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ? Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ?

Mesaj tarafından berenim C.tesi Mart 27, 2010 9:38 pm

bence geri adnana dönsün bebeği:love: doğursun tabi bu arada behlül acıdan kıvransın bihter adnana yaklaştıkça o nihalden uzaklaşsın...sonra bebeğinkendinden olup olmadığını öğrenmek için bounce test yapsın sonra onun olduğunu öğrensin...cheers
    sonra tam herkese herşeyi açıklayacakken nihalin hamile kaldığını öğrensin.sonra onun çocuğuda doğsun sonra bihterin çocuğu erkek nihalinlki kız olsun onları birlikte dost olarak gördükçe kıskançlık kırizine girsin behlüş ...
    sonra tekrar karar versin bihterin :cy(31):olmadığı bi anda herkese açıklasın bihtere adnan tel açsın bihter bunu pale duyunca kazayapsın sonra bihterin oğlu sarılsın annebana ve babama geri gel desin tam kalbi durduğu anda bu sözden sonra geri hayata döner ...nihale gelelim oda kendini denize atsın o ölsün behlül ve bihter evlensin çocuklarıyla yaşasınlar...
    adnan bunları affetsin (matmazeli sevmem ama...)matmazelle evlensin...
    bülent te evlensin felan....(çok uzattım ya...sizce...) elephant
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)

Konu İkonu Geri: BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ?

Mesaj tarafından Llita(BB. C.tesi Mart 27, 2010 10:00 pm

berenim demiş ki:bence geri adnana dönsün bebeği:love: doğursun tabi bu arada behlül acıdan kıvransın bihter adnana yaklaştıkça o nihalden uzaklaşsın...sonra bebeğinkendinden olup olmadığını öğrenmek için bounce test yapsın sonra onun olduğunu öğrensin...cheers
    sonra tam herkese herşeyi açıklayacakken nihalin hamile kaldığını öğrensin.sonra onun çocuğuda doğsun sonra bihterin çocuğu erkek nihalinlki kız olsun onları birlikte dost olarak gördükçe kıskançlık kırizine girsin behlüş ...
    sonra tekrar karar versin bihterin :cy(31):olmadığı bi anda herkese açıklasın bihtere adnan tel açsın bihter bunu pale duyunca kazayapsın sonra bihterin oğlu sarılsın annebana ve babama geri gel desin tam kalbi durduğu anda bu sözden sonra geri hayata döner ...nihale gelelim oda kendini denize atsın o ölsün behlül ve bihter evlensin çocuklarıyla yaşasınlar...
    adnan bunları affetsin (matmazeli sevmem ama...)matmazelle evlensin...
    bülent te evlensin felan....(çok uzattım ya...sizce...) elephant

maş. Very Happy
    Bir gerçek olsa.
    bence de adnana geri döncek. dönmezse dizi yürümez zaten :/
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 776
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/06/09
    Nerden Nerden : Almanya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Ögrenci

Mesaj tarafından Sirius C.tesi Mart 27, 2010 10:38 pm

Elife katiliyorum.. Sad
    Yoksa Dizi Finish yapar zaten yolun Finishindeyiz Very Happy
    berenim
    berenim
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakOğlak Domuz

Mesaj tarafından berenim Paz Mart 28, 2010 9:54 am

aynen
    berenim
    berenim
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakOğlak Domuz

Mesaj tarafından berenim C.tesi Nis. 03, 2010 2:58 pm

arkiler bu bölümü izledim adnana bihter boşanmak isemiyorum dedi ama adnan busefer benim düşünmeme izin ver dedi o anda çıldırdım bide bihter e behlül
    -amcamdan ayrıl...sen eve geldin evimiz ...deyince çıldırdım ya.........
    offfffffffff geleck fragmanıda izledim galiba bu 68.bölümde bihter ve behlül birbirleine çok acı çektircekler adnanla bihterin sarılışını görecektiniz ya kesin izleyin..............

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 5:48 am