HADİ BAŞLAYALIM.....
3 posters
BİHTER ,ADNAN'A GERİ Mİ DÖNÜCEK ? YOKSA BEHLÜL'Ü MÜ AÇIKLIYICAK ?
berenim-
Doğum tarihi : 16/01/96
İş/Hobiler : okuyorum
Lakap : çalı kuşu
Hangi Dizi Karekteri :
berenim-
Hangi Dizi Karekteri :
bence geri adnana dönsün bebeği:love: doğursun tabi bu arada behlül acıdan kıvransın bihter adnana yaklaştıkça o nihalden uzaklaşsın...sonra bebeğinkendinden olup olmadığını öğrenmek için test yapsın sonra onun olduğunu öğrensin...
sonra tam herkese herşeyi açıklayacakken nihalin hamile kaldığını öğrensin.sonra onun çocuğuda doğsun sonra bihterin çocuğu erkek nihalinlki kız olsun onları birlikte dost olarak gördükçe kıskançlık kırizine girsin behlüş ...
sonra tekrar karar versin bihterin :cy(31):olmadığı bi anda herkese açıklasın bihtere adnan tel açsın bihter bunu duyunca kazayapsın sonra bihterin oğlu sarılsın annebana ve babama geri gel desin tam kalbi durduğu anda bu sözden sonra geri hayata döner ...nihale gelelim oda kendini denize atsın o ölsün behlül ve bihter evlensin çocuklarıyla yaşasınlar...
adnan bunları affetsin (matmazeli sevmem ama...)matmazelle evlensin...
bülent te evlensin felan....(çok uzattım ya...sizce...)
sonra tam herkese herşeyi açıklayacakken nihalin hamile kaldığını öğrensin.sonra onun çocuğuda doğsun sonra bihterin çocuğu erkek nihalinlki kız olsun onları birlikte dost olarak gördükçe kıskançlık kırizine girsin behlüş ...
sonra tekrar karar versin bihterin :cy(31):olmadığı bi anda herkese açıklasın bihtere adnan tel açsın bihter bunu duyunca kazayapsın sonra bihterin oğlu sarılsın annebana ve babama geri gel desin tam kalbi durduğu anda bu sözden sonra geri hayata döner ...nihale gelelim oda kendini denize atsın o ölsün behlül ve bihter evlensin çocuklarıyla yaşasınlar...
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
berenim demiş ki:bence geri adnana dönsün bebeği:love: doğursun tabi bu arada behlül acıdan kıvransın bihter adnana yaklaştıkça o nihalden uzaklaşsın...sonra bebeğinkendinden olup olmadığını öğrenmek için test yapsın sonra onun olduğunu öğrensin...
maş.
Bir gerçek olsa.
bence de adnana geri döncek. dönmezse dizi yürümez zaten :/
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
Elife katiliyorum..
Yoksa Dizi Finish yapar zaten yolun Finishindeyiz
Yoksa Dizi Finish yapar zaten yolun Finishindeyiz
berenim-
Hangi Dizi Karekteri :
aynen
berenim-
Hangi Dizi Karekteri :
arkiler bu bölümü izledim adnana bihter boşanmak isemiyorum dedi ama adnan busefer benim düşünmeme izin ver dedi o anda çıldırdım bide bihter e behlül
-amcamdan ayrıl...sen eve geldin evimiz ...deyince çıldırdım ya.........
offfffffffff geleck fragmanıda izledim galiba bu 68.bölümde bihter ve behlül birbirleine çok acı çektircekler adnanla bihterin sarılışını görecektiniz ya kesin izleyin..............
-amcamdan ayrıl...sen eve geldin evimiz ...deyince çıldırdım ya.........
offfffffffff geleck fragmanıda izledim galiba bu 68.bölümde bihter ve behlül birbirleine çok acı çektircekler adnanla bihterin sarılışını görecektiniz ya kesin izleyin..............