Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

4 posters

Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti

Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti Bihteruserbar

Konu İkonu Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti

Mesaj tarafından Llita(BB. Salı Mart 02, 2010 4:58 pm

Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 02032010011200

63. Bölüm Özet

Nihal kaza geçiriyor, köşkteki gerilim artıyor
    Nihal kaza geçiriyor. Bu durum köşkteki gerginliği ve hareketliliği daha da artırıyor. Bihter’in köşkü terk etmesinin ardından, Nihat’ın Hilmi Önal’ın oyununu ortaya çıkarmasıyla olayların akışı değişir. Firdevs Hanım’dan son gelişmeleri öğrenen Bihter rahatlar ancak Adnan’a geri dönmemeye kararlıdır. Vicdan azabı çeken Behlül de Nihal’in tüm ikna çabalarına rağmen köşkte daha fazla kalamayacağını anlar. Nihal, Behlül’ü kaybetme korkusuyla bütün suçu babasına yükler. Bihter, Behlül’le kendisine yeni bir hayat planları kurarken, Behlül de gitmekle kalmak arasındaki kesin kararını verir.
    Köşkteki gergin ve hareketli dakikalara Nihal’in geçirdiği kazanın eklenmesiyle Behlül yeni bir çıkmaza girer. Kazayı öğrenen Beşir ise, Behlül’ün bu olayla ilgisini öğrenmek için harekete geçer. Bihter’in planlarını hisseden Firdevs Hanım, kızını eve geri döndürebilmek için tüm kozlarını oynamaya başlar. Büyük bir üzüntü ve pişmanlık yaşayan Adnan Bey’in kuşkuları tamamen silinmemiştir. Sorularına yanıt bulamayan Adnan, Bihter’le yüzleşecek cesareti kendinde bulamaz. Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır. Bihter de Behlül’ün tercihleri karşısında kendini giderek yalnız hissetmekte ve öfkesini büyütmektedir. Bihter’in her şeyi göze alarak attığı adım, Behlül’ü büyük bir çelişkiye sürükleyecektir.
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti

Mesaj tarafından Llita(BB. Salı Mart 02, 2010 5:12 pm

''Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır. ''
    Ne demek şimdi bu ?
    Vaaaaaaaayyy!!!!!!
    62 Bölüm...
    Nasıl bir anda harcanır ?
    EceMelek'ten..
    Fiyatı BEDAVA!
    Hiç kaçırmadan alın alın..
    Bir Roman Nasıl Katledilir'ide almayı sakın sakın unutmayın..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Romanda Behlül Bihter'e aşık değildi.
    Kabul...
    Ama 62 Bölüm dizide *??
    Harika !
    O sıfırlanıp bambaşka Behlül olacak yani..
    Hmm...
    İyi..
    Güzel ...
    Aferin ...
    Şakşak şakşak şak şak yani ! Bravo ! Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 69757 Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 69757
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Romanda vardı NB amaa....
    Behlül Nihale nasıl aşık olacak acabaa ?*-?

EceMelek Durma Koş Harikasınız !! Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 8691 Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 700957
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    NBciler okursa eğer kesin kıskıs ''haha şuna baak. hahaha işte bizim zamanımız geldi oh olsun. bizim behlülümüz o bihnize mi kalcanı sanıyodun hahaha '' diyodur. Emiiniiiiiiim. (Bu sitede öyle yorumlar yapabilecek birisi yok ama DFde var Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 775827 )
    Cevabımı veriyim :
    Biz BBcileri salak malak sanmayın yani. Biz herbişiyi biliyoruz bu konu hakkında. Göze alarak BBci olduk.
    ''hahaha şuna bak gururunu yesinler. ''
    derselerrrr::
    Sanki NB de çok şey var. Behlül Nihal aşık olsada olmasada en yoğun duyguları Bihterde yaşadı kabul edin artık !
    Bu laflara da birşey buluyorsanız ne diyeyim.. Ben aslında çokgüzel laflar bulurum şimdi ama .. Neyse Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 36016
    ~~~~~~~
    Coştum bugün . Bu hafta BB bitiyor sanırım kesinlikle. Duygu seline karıştım birden dermişiiiiiiim. Ama dedim öyleyim vallahi Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 8661 Ama BB UNUTULMAZ ! Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 44104
    !Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary

Mesaj tarafından !Berenist! Salı Mart 02, 2010 7:11 pm

Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır.

Eğer fragmanı izlemesydim bu söze çok üzülrdüm .
    Ama Fragmanı izleidm ve gayet mutluyum, behlülün nihale ykınlaştığı flan yok.
    Adam nihali hala kardeşi olrak görüo ,kuzeni gözüyle bakıo , birlikte büyümüşler ona aşık olması imkansız.
    Şimdi bihterin yanına gitmicekse de nihale olan aşkından değil sadece sevgisindendir.
    ki normal bence kız bayılmış merdivenlerden düşmüş allh bilir boynunda kırık filanda vardır bakıma muhtaçtır v.s Very Happy ondan yani .yoksa behlül kararını vermiş köşkten gdiyordu Very Happy

Ha ayrıca şunuda ekliyim bihterin hastaneye gitmesine çok sevinidim doğrusu bu şekilde nihale yakınlaşmasını önlicektir behlülün Sad Sad
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Salı Mart 02, 2010 7:19 pm

!Berenist! demiş ki:Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır.

Adam nihali hala kardeşi olrak görüo ,kuzeni gözüyle bakıo , birlikte büyümüşler ona aşık olması imkansız.
    Şimdi bihterin yanına gitmicekse de nihale olan aşkından değil sadece sevgisindendir.
    ki normal bence kız bayılmış merdivenlerden düşmüş allh bilir boynunda kırık filanda vardır bakıma muhtaçtır v.s Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 356174 ondan yani .yoksa behlül kararını vermiş köşkten gdiyordu Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 356174

Ha ayrıca şunuda ekliyim bihterin hastaneye gitmesine çok sevinidim doğrusu bu şekilde nihale yakınlaşmasını önlicektir behlülün Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 594476 Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 594476
    Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 126621
    tepeden tırnağa katılıyorum daha ne diyebilirim ki Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 356174 D:

En son Llita(BB. tarafından Salı Mart 02, 2010 7:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    !Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary

Mesaj tarafından !Berenist! Salı Mart 02, 2010 7:21 pm

Llita(BB. demiş ki:
    Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 126621
    tepeden tırnağa katılıyorum daha ne diyebilirim ki Very Happy Very Happy

Demi ama Twisted Evil Twisted Evil
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti Kvanuserbar

Mesaj tarafından SunseT Salı Mart 02, 2010 8:32 pm

ya anlamadığım siz neden savaş açtınız böyle NBcilere.gerçi benhem bb ci hem nb ciyim ama şu durumda büyük bi olay olsun son kez bihter behlülle birlikt eolsun bi aşk fırtınası olsun sonrasında da ebediyen bitsin ve nihal ilişkisi başlasın istiyorum.romana sadık kalınması gerekmiyomu nihale aşık olması gerek bence ve bu dizimizidaha etkileyici edicek.

bu arada sanırım dizinin sonlarına geliyoruz çünkü nihalin merdivenelrden yıkılması romanda da var ve bu olayın hemen ardından beşir nihali üzdüğü için bihbeh olayını adnana anlaıyo.burda da nihal bayıldı ve beşir işe girişdi korkuyorum abbbbo Wink bitmesin sakın bizim dizib i kaç bölüme

biherin bom olayına az kaldı desenize...
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Salı Mart 02, 2010 10:15 pm

SunseT demiş ki:ya anlamadığım siz neden savaş açtınız böyle NBcilere.gerçi benhem bb ci hem nb ciyim ama şu durumda büyük bi olay olsun son kez bihter behlülle birlikt eolsun bi aşk fırtınası olsun sonrasında da ebediyen bitsin ve nihal ilişkisi başlasın istiyorum.romana sadık kalınması gerekmiyomu nihale aşık olması gerek bence ve bu dizimizidaha etkileyici edicek.

bu arada sanırım dizinin sonlarına geliyoruz çünkü nihalin merdivenelrden yıkılması romanda da var ve bu olayın hemen ardından beşir nihali üzdüğü için bihbeh olayını adnana anlaıyo.burda da nihal bayıldı ve beşir işe girişdi korkuyorum abbbbo Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 8661 bitmesin sakın bizim dizib i kaç bölüme

biherin Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 49360 olayına az kaldı desenize...
    Napalım işte kendimize hakim olamıyoruz Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 285307
    Evet hgem Nih bayılması Beşir felan.. Dizinin 11 Martta biteceği duyumları aldım. Belki doğru olabilir...
    Ben aslında tam NihBehin düğününde Bihterin herşeyi anlatmasını istiyorum. Ayy ne kadar iyi olur o zaman.. Dizi de uzamış olur hem Aşk-ı Memnu 63.Bölüm Özeti 15895
    rosalinda
    rosalinda
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakKoç Horoz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 10
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/01/10
    Yaş Yaş : 43
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 04/04/81
    Nerden Nerden : izmir
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Hobim: Aşk-ı
    Lakap Lakap : prenses

Mesaj tarafından rosalinda C.tesi Mart 06, 2010 1:48 pm

!Berenist! demiş ki:Nihal’in masum aşkına sığınmak isteyen Behlül’ü, Nihal’le geçen her dakika Bihter’den biraz daha uzaklaştırmaktadır.

ki normal bence kız bayılmış merdivenlerden düşmüş allh bilir boynunda kırık filanda vardır bakıma muhtaçtır v.s Very Happy ondan yani .yoksa behlül kararını vermiş köşkten gdiyordu Very Happy

Ha ayrıca şunuda ekliyim bihterin hastaneye gitmesine çok sevinidim doğrusu bu şekilde nihale yakınlaşmasını önlicektir behlülün Sad Sad

Aynen katılıyorum sana canım...Zaten romanda da Nihale asla aşık olmuyor...Kardaşi gibi görüyor..Senaristler değişiklik yapmazsa büyük bir ihtimal Nihal'e hiç aşık olmayacak...

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 3:37 pm