2 posters
Aşk-ı Memnu 61. Bölüm Fragmanı
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
Aşk-ı Memnu 61. Bölüm Fragmanı
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°2
Geri: Aşk-ı Memnu 61. Bölüm Fragmanı
Behlül , Beşiri suçluyor , onun yaptığını sanıyor.
Bir an önce şu yeni şoförün neler yaptığını anlasalar bari.
Bihterin annesinin sözünü dinlemesi lazım bu bölüm , yoksa gerçekten açık vericek.
Adnan hilminin söylediklerini bihtere aktardktan sonra bihterin bakışları şüphe çekici değildi iyi bari ,o yönden akılda kalıcı bişey olmaz adnan için.
Ama keşke biraz daha şaşırmış gibi yapsaydı.
Durağan bi bölüm olucak gibi , hadi hayırlısı.
Bir an önce şu yeni şoförün neler yaptığını anlasalar bari.
Bihterin annesinin sözünü dinlemesi lazım bu bölüm , yoksa gerçekten açık vericek.
Adnan hilminin söylediklerini bihtere aktardktan sonra bihterin bakışları şüphe çekici değildi iyi bari ,o yönden akılda kalıcı bişey olmaz adnan için.
Ama keşke biraz daha şaşırmış gibi yapsaydı.
Durağan bi bölüm olucak gibi , hadi hayırlısı.
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°3
Geri: Aşk-ı Memnu 61. Bölüm Fragmanı
Keşke Adnan söylemeseydi. Eğer söylemeseydi dımdırımdırırırdım Ardından bir de araba sesi veya koşma , onun arkasından da boom .
DF ' de ''mor kedi'' adında bir üye (ya da ark. diyelim.) yaptığı tespitleri doğru buldum. Bihter kocasının dibinden ayrılmayan bir kadın gibi davranacak,Behlül de Nihal'le yakınlaşmak zorunda kalacak mecburen. Bihter de çıldırır. Romana anca böyle bağlarlar. Diğer türlü.. Mart'ta biter. Ben martta bitmesi taraftarıyım. Haziran-Mayıs'a kadar ne olacağı belli olmaz çünkü. Ama asla Behlül Nihal'e aşık OLMAYACAK !
Beşir... Yine suçlu ilan edildi. Yeter ama !
Beşir CD'yi atmış sanırım öyle diyorlardı DF'de benim haberim yok . İzlemediğim için NB yüzünden birkaç bölümü. CD'yi yedekledi Beşir heralde. Arsen Hanım da onu görüp..
Elif Kaçar!
DF ' de ''mor kedi'' adında bir üye (ya da ark. diyelim.) yaptığı tespitleri doğru buldum. Bihter kocasının dibinden ayrılmayan bir kadın gibi davranacak,Behlül de Nihal'le yakınlaşmak zorunda kalacak mecburen. Bihter de çıldırır. Romana anca böyle bağlarlar. Diğer türlü.. Mart'ta biter. Ben martta bitmesi taraftarıyım. Haziran-Mayıs'a kadar ne olacağı belli olmaz çünkü. Ama asla Behlül Nihal'e aşık OLMAYACAK !
Beşir... Yine suçlu ilan edildi. Yeter ama !
Beşir CD'yi atmış sanırım öyle diyorlardı DF'de benim haberim yok . İzlemediğim için NB yüzünden birkaç bölümü. CD'yi yedekledi Beşir heralde. Arsen Hanım da onu görüp..
Elif Kaçar!