Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

3 posters

Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri

Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri Bihteruserbar

Konu İkonu Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri

Mesaj tarafından Llita(BB. Perş. Şub. 04, 2010 9:42 pm

Eveet. Aşk-ı Memnu'muzun 59.Bölümü başlyalı daha 1 veya yarım saat oldu.
    Ohh. Nihale baksen. Sahildeki evmiş. Orası BihBehe ait konusma kızım Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 15895 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307
    Bir de az daha sahildeki ev olayı çıksaydı başımıza +18 olurduk gene.
    Nihal hanımın o işi yapmak istemediği ne malum Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 neyse çok abarttım sanırım. sanırım değil abarttım.
    Bihter Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 ne bu kızım kedi gibi çıkıyor her bi taraftan Very Happy
    Saksı kırılmış ve kedi Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 237311 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 237311
    Hiç yabancı değil nedense bu kelümeler Very Happy
    Bihter fevkaledeydi Sad
    Behlül de afferim.
    Nihal seni seviyorum dedi behlül elini öptü hadi dedi demekki bihterimizi SEVİYOR Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 44104 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 969183 (Aynı şeyi Bihter Adnana yapmıştı.)

İlk part yorumum bu. Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 309483
    ------------------------------------------------------------------------------------------------

OMG !
    Bizimkiler nişan mişan dnlemiyorlar Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451
    Bunlar işte o moda geçtiler acaba öpüşüp gidicekler mi yoksa anladınız Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 50847
    Nihal de yukarda mutluyum diye geçiniyor Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451
    Bihter = Banyoysaaa Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 44104 bizimkiler devamını getirmiş anladım Very Happy
    Hep keyifli ol Bittom Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 969183
    Düğün tarihi canını sıkıcak ama gece hallolur o da Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 59451
    Artık Behlülle tangoyu hamile hamile yapıvirsin Very Happy Very Happy
    2.Part tüm BB ciler için muhteşemdir benim için de öyle.
    Yeni yerimiz=piano /müzik odası

YENİ BİR AŞK DOĞUYOR..
    Katya&Sait Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 237311
    bayıldım onlara. Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 999829
    ---------------------------------------------------------------
    3.partta iyiydi.
    Behlüle acıdım be. Bi yandan Bihter bi yandan Nihal.
    Ama dışarı çıkıcaktır nihalle büyük ihtimalle.
    Nihal ' e bak yalancıı Very Happy
    öpücük bile değildi diyo ama dudağına bile değmedi piyano odasında.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Eee yuh Very Happy
    Her gece... Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 512603 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 512603 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 512603 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 512603 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 512603 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307
    Dedim amaaa tango yaparken hamileym behlül desin kulağına Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307
    Ezanla , adını Behlül okusun Very Happy
    Çetün Very Happy Benimsin oky Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 775827 Firdevse yar etmem seni Very Happy Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 775827 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 775827 Ya da firdo seni kapsın. Ben Bülomla yeni bir hayata başlayabilirim. Yaş farkı olunca sonuçları ortada Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 309483 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307
    Şu sahneyi söylemeyi unutmuşum Bülent ve kahvaltı halkı süperdi. Bittom çıkardı bereyi Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307 Hop firdo o benim prensim Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 150636 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 257978 Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 44104 4.part yorumumda böyle.
    ---------------------------------------------------------------------
    Ednan sanki anladı birşeyler. Bakışları öyleydi çünkü. Dizi martta bitiyormuş sanırım. tüyo veren ''kosovaa'' ark. dedi de. Martta bitmesi mantıklı. Beşir ölmek üzere, Ednan gerçeklere adım adım (koşarak Very Happy) yürümekte. Şimdi Bihterin açığını yakalamaya çalışacak. Martın ilk haftası biterse şubatın son haftasında öğrenir. Martın sonunda biterse de martın 3. haftası öğrenir. Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 126621
    !Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri

Mesaj tarafından !Berenist! Cuma Şub. 05, 2010 6:06 pm

Mükemmel bi bölümdü Sad Sad
    Piano odası bih beh için süper bi yer Very Happy

Her sahnesi süperdi ya Very Happy öyle zevkle izledim ki bu bölümü.
    Nihalle behlülün oldugu sahneler bile güzeldi diyim o derece Very Happy
    Hele Nihalin hadi malzeme verelim diyerek Behlülü öpmesi Very Happy
    Koptum orda Very Happy

Bihterin behlülün peşinden koşmasına bayılıyorum Very Happy
    Nihalle yanlız kalmamları için elinden geleni yapt zavallım Very Happy
    Olmadı saksıları kırdı Very Happy Very Happy

Nihal o sahnede de iyidi Very Happy
    Alçak kedi diyor Smile Smile

Bihterle Behlülün hem piano odasındaki sahne hemde behlülün odasındayken çekilmiş olduğu sahne süperdi Sad Sad
    Behlülün bihtere geliceğini biliordum demesi üzerine bihterin hesap sorarak bi yandanda onu öpmesi müthişti Sad Sad

Nihata gelince, ben böyle dengesiz bi adam görmedim. Senaristler de önce adnana biliyormuş gibi yaptırıp nihatın ağzını arattılar sonra baktılar işin içinden çıkılmıcak , bu sefer nihata durduk yere söylettiler :S :S

60. bölüm için söylediğin tahmin süper Elif.
    Keşke öyle bişey olsa bihter hamileyim dese. ne süper olur ya Sad Sad
    Ah ah nerdee Very Happy

Ha bu arada Bülentin olduğu sahnede acayip komikti Very Happy
    Zavallı , çocugun ne güzel saçları vardı mahvettier Very Happy
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Şub. 05, 2010 6:13 pm

Very Happy Very Happy
    ben kendimi feci alıştırdım.
    hatta imza bile yaptım . konuma koyuyorum şimcik Very Happy
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri Kvanuserbar

Mesaj tarafından SunseT Cuma Şub. 05, 2010 8:31 pm

bence mükemmel bi bölüm falan değildi
    öpüşme sahneleriyle renklendirilmiş sahnelerin üstün olduğu ve yersiz ve alakaasız dialoglr olan bi bölüm en büyük aşk-ı memnu fanı olamma rağmen bunu hiss ettim tabi ilk ve son partlar hariç
    kedi olayı fln komikti ama bu bölüm harika olcak diye düşünüyorum fragman çıksada yorum yapsakk
    bu arada senin yorumlarına bayılıyorum llita yaa koptum okurken hakkaten nihal yukarda mutluyu mdie geçinirken bihbeh kendi aleminde "çocuk da yapalım kariyerde" die uğraşıyolardı.
    müzik odası gerçeğinden sonra bebiş gelir umarım bebek olayı olabilir çünkü sabah kalktığında behlülün yüz ifadesinden anladım erkekler anlar bizimkiyle sadece öpüşmemişler olayı bayaaaaaaaaaaağı bi götürmüşle
    Idea Idea Idea Idea
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Şub. 05, 2010 9:34 pm

SunseT demiş ki:bence mükemmel bi bölüm falan değildi
    öpüşme sahneleriyle renklendirilmiş sahnelerin üstün olduğu ve yersiz ve alakaasız dialoglr olan bi bölüm en büyük aşk-ı memnu fanı olamma rağmen bunu hiss ettim tabi ilk ve son partlar hariç
    kedi olayı fln komikti ama bu bölüm harika olcak diye düşünüyorum fragman çıksada yorum yapsakk
    bu arada senin yorumlarına bayılıyorum llita yaa koptum okurken hakkaten nihal yukarda mutluyu mdie geçinirken bihbeh kendi aleminde "çocuk da yapalım kariyerde" die uğraşıyolardı.
    müzik odası gerçeğinden sonra bebiş gelir umarım bebek olayı olabilir çünkü sabah kalktığında behlülün yüz ifadesinden anladım erkekler anlar bizimkiyle sadece öpüşmemişler olayı bayaaaaaaaaaaağı bi götürmüşle
    Idea Idea Idea Idea

Behlül almışken hiç ileri gitmeden yapmaz mı Aşk-ı Memnu 60. Bölüm Tahminleri 285307
    Her gece olması tuhaf oldu. kesin o olay olucak.
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. C.tesi Şub. 13, 2010 11:49 pm

Kilit.

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 10:52 pm