tarafından Llita(BB. Perş. Ocak 28, 2010 6:37 pm
ŞOK TÜYOO !!
Tüyo toplayıcısı oldum yaff.
Ama bu tüyo sprrrrrrrrrrrrrrrrrr
Spoilerde
- Spoiler:
60.bölümdeeeeeee........
Sabrett
BihBeh Tango yapıcaklarmış
Dualarım hayallerim gerçek oldu gene
gerçeklik var kesinlikle yazan kişinin ağzından buyrunuz ::
Bolum 60. Behlul Bihter Tango Geccesi gidiyorlar ve dans ediyorlar,nihal bulent birlikte tango dans(bir arkadas sette calisiyor ve bunu soyledi bana)
tüyo için kosovaa'ya teşekkürler
Fragman çıkmış !
Annem sonlarını izlemiş. SANIRIM Bihbeh öpüşüomuş
Bihter behlulun odasındayken (gecelikli) birden arkasını dönüyo korkulu biçimde öyle
fragmanı yakalamaya çalışıcam .
aynı 50.bölüm fragmanı gibi delerdim
beyazprenses Arkadaşımız fragmanı özetlemiş
Buraya pek yazmıyorum haftayaki bölümün fragmanını görünce dayanamadım.
Garfield başlamadan önce verdiler haftayaki bölümün fragmanını.
Nihal ve Behlül barda oturuyolardı sanırım Nihal birden behlülü çekip dudağından öptü.
Daha sonra başka bir yerde otuyolarken Nihal ben gerçek öpücüğü istiyorum falan diyip gözlerini kapattı Behlül de aynı şekilde yakınlaşıyolardı birbirlerine...... tam o sırada Adnan'ı gösterdi (sanırım Nihat'In babası adını hatırlayamadım) birisi ona Behlül veBihter'in ilişkisini söylüyodu o da Behlül ve bihter mii dedi...(amanın!)
Sonra Behlül ve Bihter çıktı. Bu sefer de onlar öpüşüyolardı.. Bihter ne oluyo bu ne yakınlık falan diyodu neden dediğini anlamadım...
En son gece Bihter Behlül'ün odasına giderken Adnan uyanıyodu Bihter odaya girince birden arkasını dönüyo ve Hİİİ diye bağırıyo..
neeeeeeeeeeeeeeee
offffffffffffffffffff
ne nihalle öpüşmesiiii
inş. yakınlaştıkları yerde bihter gelir pat keser onları
gıcık nihaal.
ne öpüyo behlülü?? belki istemiyor (istemediği kesinlikle ortada.yaklaşırken isteksizmiş.)
neyse bihbeh sahnesine bakıcam