Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

3 posters

Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti

!Berenist!
    !Berenist!
    Administrator_Kurucu
    Administrator_Kurucu

ZodyakKoç Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2321
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 12/03/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 10/04/92
    Nerden Nerden : Mersin
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Hilary
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti Bihteruserbar

Konu İkonu Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti

Mesaj tarafından !Berenist! Salı Ocak 19, 2010 10:55 pm

Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti 19012010035731

58. Bölüm Özet

Bihter ve Behlül yine ateşe yürüyor..

Behlül ve Bihter, içinde bulundukları durumun giderek artan tehlikesine rağmen birbirlerinden uzak duramıyorlar. Behlül’ün Nihal’e evlenme teklif etmesi herkeste büyük bir şaşkınlık yaratır. İlk şaşkınlığın ardından Bihter hariç herkes bu kararı büyük bir sevinçle karşılar. Bihter ise büyük bir acı içinde, Behlül’ün Beşir’i ikna etmek için diyetinin bu olduğunu anlar.
    Büyük bir sevinç dalgasıyla başlayan gece, Ziyagil Ailesi için büyük olaylarla noktalanır. Bihter, Behlül’e olan öfkesini Behlül’ün canını yakarak dindirmeye çalışır. Her taraftan kendini sıkışmış hisseden Behlül katıldıkları davette, Hilmi Önal’ın Bihter’le arasındaki yasak ilişkiyi bildiğini ima etmesiyle öfkelenir ve kontrolünü kaybeder. Ziyagil Ailesi olayın büyümesiyle geceden ayrılmak zorunda kalır. Hilmi’nin Adnan Bey’i hangi konuda uyarmaya çalıştığını bir tek Behlül ve Bihter anlamaktadır. Bu durum Peyker’in de uzun zamandır var olan şüphelerine ışık tutar.
    Bihter ve Behlül için bu son yaşanan olay çemberi gittikçe daraltır. Bihter için de Behlül ile Nihal arasındaki nişan artık bir kaçış noktası olur.
    Yaşadıklarının ağırlığıyla ezilen Behlül’ün Nihal’e daha çok yaklaşmaktan başka çaresi yoktur.
    Behlül ve Bihter, içinde bulundukları durumun giderek artan tehlikesine rağmen birbirlerinden uzak durmalarının çok zor olduğunun farkındadırlar. Behlül, Nihal’le nişanlanırken, iki yasak aşığın hayatında, korku hüzün ve pişmanlık dolu yeni bir dönem başlar.

En son !Berenist! tarafından Çarş. Ocak 20, 2010 5:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti

Mesaj tarafından Llita(BB. Çarş. Ocak 20, 2010 5:26 pm

Ne diyeyim süper bir bölüm geliyor.
    ------------------------------------------
    Bugün karne heddiysi olarak bana kıyafet almaya gitmiştik. TakıShop var orda kağıt asılıydı ve ne yazıyordu bilin Very Happy ''Bihter Kolyesi Geldi..'' ben anneme tutturdum anneee almam lazım fln. annem de en fazla 5 tlyse alırım dedi. tmm dedim ondan sonra aklımdan heralde behlülün bihtere aldığındandır filan. aldık kıyafetleri takıshopa gittik fiyatı sorduk ama.. Wink 12.5 'tuu . Kumbaram da bomboş. ama ben annemden babamdan filan alır 12.5'ğu denkleştiricem Very Happy Almam lazım gözüm kaldı. birde behin bihe aldığı ya..
    -------
    Spoiler:
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti Kvanuserbar

Konu İkonu Geri: Aşk-ı Memnu 58. Bölüm Özeti

Mesaj tarafından SunseT Cuma Ocak 22, 2010 1:30 pm

gerçekten harika bi bölümdü hele sonu çokkk etkileyici sürükleyici bi de dikkat ettinzimi bir günah gibi şarkısını sonuna kadar verdiler ve farkettiyseniz yeni vversiyonuydu arada keman fln vardı o yeni versiyonu bilen varsa ACİLLL bana yollasın hilal sen bak bi belki bulursun ben bulamadımmm Wink

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 11:32 am