Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:Perş. Ocak 01, 1970

Zac efron

Ashley
    Ashley
    Co-Admin
    Co-Admin

ZodyakBoğa Maymun

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 552
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 06/06/09
    Yaş Yaş : 32
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 23/04/92
    Nerden Nerden : Ankara
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Öğrenci
    Lakap Lakap : Buzlar Kraliçesi
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Zac efron Kvanuserbar

Konu İkonu Zac efron

Mesaj tarafından Ashley Salı Haz. 16, 2009 1:43 pm

Doğum adı Zachary David Alexander Efron
    Doğum 18 Ekim 1987 (21 yaşında)
    San Luis Obispo, California, ABD
    Diğer adları Hollywood, Zac,Zacquisha
    Aktif yılları 2002–günümüz

Zachary David Alexander Efron (18 Ekim 1987, San Luis Obispo, Kaliforniya), Amerikalı aktör. 11 yaşında şarkıcılık dersleri ile kariyerine başladı. 2006 yılında oynadığı ünlü müzikal "High School Musical"ve"Hairspray" ile büyük şöhrete kavuştu, film de canlandırdığı Troy Bolton karakteri ile bir sürü hayran kazandı.

High School Musical 2'de de rol alan Zac, filmde ki hatta setteki herkesle çok yakın arkadaş. 2 köpeği ve 1 siyah kedisi olan Zac hayvanları çok sevdiğini her fırsatta dile getiriyor.

2006 yılında Teen Choice ödülü kazandı. 3 ödül birden usta oyuncularla çalıştığı (John Travolta gibi) Hairspray-Saç Spreyi- filminden kazandı. Aldığı en ilginç ödül bir dergi taraından olmuş ödül ise hollywood un en yakışıklı oyuncusu ödülüydü.Ayrıca High School Musical filminin çekimlerinde tanıştığı Vanessa Hudgens ile 2006'dan beri ,3 senedir beraber.
    Ashley
    Ashley
    Co-Admin
    Co-Admin

ZodyakBoğa Maymun

Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Zac efron Kvanuserbar

Konu İkonu Geri: Zac efron

Mesaj tarafından Ashley Perş. Haz. 25, 2009 11:11 am

Onu en çok mutlu eden...

Tabii ki, senaryoyu okuduktan sonra hikayenin kendisine daha büyük yaşlarda birini oynama olanağı tanıdığını görünce yaşadığı mutluluk... “Beni bu role öncelikle çeken şey buydu. Ergenlik çağında çocuklar canlandırdım, ama otuzlarında bir adamı canlandırmayı düşünmek ilgi çekiciydi. Hiç bilmediğim bir dönem. Bir çocuğun yaşadıklarıyla özdeşleşebilirim: Benim de ilk öpüşmem oldu, benim de uygunsuz flörtlerim oldu, ben de anne babamla kavga ettim… Ama ergenlik çağındaki kızımla kavgaya tutuşmak yapmadığım bir şey” diyor Efron gülerek ve ekliyor: “Dayanacak hiç kişisel deneyimimin olmaması biraz ürkütücüydü ama aynı zamanda çok da eğlenceli olabilecek gibi

Filmde en zorlandığı anlar...

On yedi yaşına geri dönen Mike sadece yakışıklı görünümünün değil, basket sahasındaki yeteneğinin de geri geldiğini görüyor. Biliyor musun? Yakışıklı sanatçı gerçekten “iyi oynamak” için çok basketbol antremanı yapmış, çok çalışmış. Bak, nasıl bir itirafta bulunuyor: “Baskette pek iyi değildim. Dolayısıyla çekim aralarında elimde sürekli basket topu olmasına çalıştım. Her an topu döndürüyor, sektiriyordum ki vücudumun bir uzantısı gibi olsun”.

Şaşırtıcı ama, izleyici önünde performans sunmaya alışkın olan Efron, basket maçının çekimleri sırasında biraz sahne korkusu yaşadığını itiraf ediyor: “Çoğu sahnede, sette sizi izleyen bir avuç insan var ama basket maçındaki sahnelerde tribünleri doldurdular ve ben gerçek bir baskı hissettim”.
    Ashley
    Ashley
    Co-Admin
    Co-Admin

ZodyakBoğa Maymun