Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Aşk-ı Memnu Fan Sitesi

♥ Beren Saat [Aşkı Arayan Bir Aşk Hikayesi] Kıvanç Tatlıtuğ ♥

Aşk-ı Memnu Fan SitesiHoşgeldiniz :
En son ziyaretiniz:

4 posters

Siz nasıl izlediniz?

SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Siz nasıl izlediniz? Kvanuserbar

Konu İkonu Siz nasıl izlediniz?

Mesaj tarafından SunseT Cuma Haz. 25, 2010 12:15 pm

Eminim ki tüm Aşk-ı Memnu Fan Ailesinin her ferdi başka duygularla başka şekillerde izlemiştir.Peki ya sen?

Benimki çok garip ve korkunç...
    Tüm gün aşk-ı memnu videoları izleyip falan kendimi o atmosfere konsantre ettim,tüm günümü eski bölümlerle geçirdim ve o moda girdim.Ne zaman ki dizinin başlamasına 1 saat kaldı şehirde inanılmaz bir fırtına koptu,sel geldi resmen valla.Tüm şehirde bir anda hayat durdu,bir adım öten gözükmüyor yağmurdan (gerçi yaömur demek yağmura haksızlıktır) veeee kalbimin titrediği o an - tüm şehird ebir anda elektrikler kesildi!!! Delirdiğim an!
    Ne yapacağımı bilmedim tüm şehir akşamın dokuzunda karanlık içinde ve fırtına (burda dizi 10da başlıyor) ama ben dururmuyum hiç sordum soruşturdum generatorla çalışan bir çay bahçesi buldum ve daldım Razz Çaycı baba sağolsun gecenin ikisine kadar bekledi dizinin bitmeisni (burda 2de bitti) her ne kadar tvnin renkleri karışmış olsa da hiç izleyememekten iyiydi...
    işte böyle izledim heyecan içinde titreyerek.hatta ilk kez bir sahnede ağlama noktaısna geldim (bihterin "niye ben???" dediği an) gözlerim doldu ama kendimi dizginledim Wink
    Dizi bitip de eve dönerken dizlerim titriyoru resmen yha "Noluyor abi bana?" fln oldum tüm gece bir dakika uyuduysam behlül olayım gözüme uyku girmedi.sahneler döndü durdu gözümde.işte böyle ya siz???
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 776
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/06/09
    Nerden Nerden : Almanya
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Ögrenci
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Siz nasıl izlediniz? Bihteruserbar

Konu İkonu Geri: Siz nasıl izlediniz?

Mesaj tarafından Sirius Cuma Haz. 25, 2010 1:55 pm

Tek kelimeyle harika bir Finaldi Surprised Dizi basladiginda pek Heyecan yoktu ama nasil Adnan ve Matmazel konustu ve Adnan geldi behlülü sorup,Besirin yanina gitti o an itibariyle Süperdi ! Surprised Ben en cok Nihalime üzüldüm,o bunlari hak etmiyor. Herkes Adnani sorumlu tutuyor,neden genc kadinla evlendigi icin ama haksizlar. Suc Behlülde,bihter demisti gel Kacalim aslinda o an itibariyle kacmalari lazimdi ama Behlül amcasinin Varligini yani parasini rededemedi.. Ilk defa ben bu Dizide anladim "ASK"in anlamini ne ask'mis gercekten elephant.. Ama bihtere cok Üzüldüm kendini vurdu Surprised Behlül icin degmez diyordm herzaman ama simdi Bihterimizi anliyorum adi üstünde "Bunun adi ASK". Ve ayrica,Firdevs'ede üzüldüm Felc oldu,arabaya binerken Cetin gel dedi galiba Firdevs'de kafayi salladi.. Cok acikliydi son sahneler.. Besirde öldü hic sevmesemde Bihterin ve besirin cenasesi ayni anda cok Üzücüydü Surprised Ve behlülün,Bihterin Mezarinda aglamasi icime koydu bende agladim Surprised Cok duygusaldi bihter,babasinin yanina gömülmüs Surprised Ve sevindigim sahne, Matmazelin evi kapatmasi ve Adnan,Nihal ve Bülentle arabaya binip yeni Evlerine gitmesi bence bu tablo cok güzel bir Tabloydu Sad

Ben ilk defa hayatimda böyle bir güzel Final gördüm,
    keske bitmeseydi ama elimizden birsey gelmyior Surprised..
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 1747
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/09/09
    Yaş Yaş : 25
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 22/01/99
    Nerden Nerden : Ordu
    İş/Hobiler İş/Hobiler : photoshop
    Lakap Lakap : elifcix,elifçik :)

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Haz. 25, 2010 2:52 pm

Ne denebilir ki..
    Harikaydı.Fazla birşey söyleyemiyorum nedense.Hala şoku atamamış durumdayım. Bittiğine inanmak istemiyorum Siz nasıl izlediniz? 288525
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj tarafından Sirius Cuma Haz. 25, 2010 3:00 pm

Llita(BB. demiş ki:Ne denebilir ki..
    Harikaydı.Fazla birşey söyleyemiyorum nedense.Hala şoku atamamış durumdayım. Bittiğine inanmak istemiyorum Siz nasıl izlediniz? 288525

Ben bunalimdayim desem?
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Haz. 25, 2010 3:04 pm

Carucci demiş ki:
    Llita(BB. demiş ki:Ne denebilir ki..

Ben bunalimdayim desem?

Ben de binevi öyleyim. =)
    İnsana sonsuz gibi geliyor devam edice zaten çok yolu var gibi filan. Bıçak kemiğe dayandı ama Siz nasıl izlediniz? 8661 Siz nasıl izlediniz? 8661
    Of of...... Siz nasıl izlediniz? 8661
    Biz de kalbimizde yaşatırız memnumuzu.. Siz nasıl izlediniz? 8661 Siz nasıl izlediniz? 8661
    Sirius
    Sirius
    Moderator
    Moderator

Mesaj tarafından Sirius Cuma Haz. 25, 2010 3:05 pm

Wink Wink Wink Wink

bu dikkatimi cekti?

Siz nasıl izlediniz? F3h8dm77
    Llita(BB.
    Llita(BB.
    Moderator
    Moderator

ZodyakKova Kaplan

Mesaj tarafından Llita(BB. Cuma Haz. 25, 2010 3:18 pm

Sonlandı yazıyor off Surprised
    Oleyyy
    Tek sevindiren şey bu oldu : Forum açılması. Eğer açılır da mod alımı filan yaparlarsa forum da elimden geleni yapıcam Sad
    SunseT
    SunseT
    Bağımlı Üye
    Bağımlı Üye

ZodyakBoğa Domuz

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 289
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
    Uyarı Puanı Uyarı Puanı : 4
    Yaş Yaş : 29
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 19/05/95
    Nerden Nerden : Azerbaycan
    Hangi Dizi Karekteri Hangi Dizi Karekteri : Siz nasıl izlediniz? Kvanuserbar

Mesaj tarafından SunseT Cuma Haz. 25, 2010 5:23 pm

aynen katılıyorum elifcim,insana hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.çok garip değil mi - hiç bitmeyecekmiş gibi izleyip hiç izlememişiz gibi bitiriyoruz.bu işin en köt üyanı ama ben ölene kadar başta "bihter" olmak üzere tüm karakterleri kalbimde taşıyacağm.bi gün sunset production ilerleyince ilerleyen yıllarda söz veriyorum dizini tekrar çevirttircem ekranlarda üsteik şimdi berenle )) o da olur inşallah neden olmasın

ama ben dayanamıyorum ki bu acıya.bihteri unutamıyorum her şey kolay gelir veda falan palavra bereni de salla gitsin oyuncu sonuçta ama BİHTER karakteri bana çok koyuyor...
    Elf_Bihter
    Elf_Bihter
    Yeni Üye
    Yeni Üye

ZodyakKoç Manda

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 84
    Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 28/06/10
    Yaş Yaş : 27
    Doğum tarihi Doğum tarihi : 24/03/97
    Nerden Nerden : izmir
    İş/Hobiler İş/Hobiler : Aşk-ı Memnu
    Lakap Lakap : ßLair

Mesaj tarafından Elf_Bihter Ptsi Haz. 28, 2010 1:27 pm

Carucci demiş ki:Tek kelimeyle harika bir Finaldi Surprised Dizi basladiginda pek Heyecan yoktu ama nasil Adnan ve Matmazel konustu ve Adnan geldi behlülü sorup,Besirin yanina gitti o an itibariyle Süperdi ! Surprised Ben en cok Nihalime üzüldüm,o bunlari hak etmiyor. Herkes Adnani sorumlu tutuyor,neden genc kadinla evlendigi icin ama haksizlar. Suc Behlülde,bihter demisti gel Kacalim aslinda o an itibariyle kacmalari lazimdi ama Behlül amcasinin Varligini yani parasini rededemedi.. Ilk defa ben bu Dizide anladim "ASK"in anlamini ne ask'mis gercekten elephant.. Ama bihtere cok Üzüldüm kendini vurdu Surprised Behlül icin degmez diyordm herzaman ama simdi Bihterimizi anliyorum adi üstünde "Bunun adi ASK". Ve ayrica,Firdevs'ede üzüldüm Felc oldu,arabaya binerken Cetin gel dedi galiba Firdevs'de kafayi salladi.. Cok acikliydi son sahneler.. Besirde öldü hic sevmesemde Bihterin ve besirin cenasesi ayni anda cok Üzücüydü Surprised Ve behlülün,Bihterin Mezarinda aglamasi icime koydu bende agladim Surprised Cok duygusaldi bihter,babasinin yanina gömülmüs Surprised Ve sevindigim sahne, Matmazelin evi kapatmasi ve Adnan,Nihal ve Bülentle arabaya binip yeni Evlerine gitmesi bence bu tablo cok güzel bir Tabloydu Sad

Ben ilk defa hayatimda böyle bir güzel Final gördüm,
    keske bitmeseydi ama elimizden birsey gelmyior Surprised..

süper bir final oldu.. Very Happy ama inanmak istemiyorum.. Surprised

Forum Saati Cuma Kas. 01, 2024 1:28 am