yorumlar...?
4 posters
Aşk-ı Memnu 70. Bölüm Tahminleri
Llita(BB.-
Doğum tarihi : 22/01/99
İş/Hobiler : photoshop
Lakap : elifcix,elifçik :)
Hangi Dizi Karekteri :
- Post n°1
Aşk-ı Memnu 70. Bölüm Tahminleri
Llita(BB.-
Hangi Dizi Karekteri :
Flood için özür dilerim amaa...
Bihter bebeği aldırdı mı Ben her yeri izleyemedim de.
Bihter bebeği aldırdı mı Ben her yeri izleyemedim de.
!Berenist!-
Doğum tarihi : 10/04/92
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : Hilary
Hangi Dizi Karekteri :
Aldırmadan dururmu hiç
Yanlız Behlülün gazına geldi yoksa bebeği gerçekten çok istiyodu. Behlül çok kötü davrandı sürekli aşaladı, üzdü, sırf nihal bunları yanlız görmesin diye bihteri kolundn tutup savurdu bunlardan sonra bihterde dayanamadı gitti aldırdı. iyi yaptı
Tahminimi fragman bölümünde söyledim ama buraya yazıyım, adnan ortada bi bebek oldugunu anlıcak , galiba bebeğin aldrılmış oldguna dair bi belge görücek.. e artık gerisi çorp söküğü gii gelir Kavgalar v.s
Gelinlik provası var fragmandan anlışıldığı gibi, yanlız ben bşi gördüm sizinde dikkatinizi çketimi bihter elinde meyve suyuyla camdan sarkıyodu napcak gelinliğe filan mı dökücek çatlak
Son sahne güzeldi ama frdevs pek sallamıcak gibi
Ölüyorum anlasa cümlesinden etkilenmedim desem yalan olur
Yanlız bişey fark ettim behlül geçekten nihali kendimi aklamak için kullanıyor, onu sevdiği filan yok, bihteri kötü hade gördüğü zamnki haleri filan neydi öyle nasıl üzüldü.
Kaç kere bihterin yatak odasının önüne gelip içeri girmeyi düşündü son anda kendini durdurdu.
Yani dicem o ki bihter usul usul dursa biraz masum ayağı yapsa behlül kesinlikle geri dönücektir ona.
Ama tabi bu mümkün olmadığı için bihteri hırçın bişi yaptılar son bölümlerde sonumuz hayrolsun
Yanlız Behlülün gazına geldi yoksa bebeği gerçekten çok istiyodu. Behlül çok kötü davrandı sürekli aşaladı, üzdü, sırf nihal bunları yanlız görmesin diye bihteri kolundn tutup savurdu bunlardan sonra bihterde dayanamadı gitti aldırdı. iyi yaptı
Tahminimi fragman bölümünde söyledim ama buraya yazıyım, adnan ortada bi bebek oldugunu anlıcak , galiba bebeğin aldrılmış oldguna dair bi belge görücek.. e artık gerisi çorp söküğü gii gelir Kavgalar v.s
Gelinlik provası var fragmandan anlışıldığı gibi, yanlız ben bşi gördüm sizinde dikkatinizi çketimi bihter elinde meyve suyuyla camdan sarkıyodu napcak gelinliğe filan mı dökücek çatlak
Son sahne güzeldi ama frdevs pek sallamıcak gibi
Ölüyorum anlasa cümlesinden etkilenmedim desem yalan olur
Yanlız bişey fark ettim behlül geçekten nihali kendimi aklamak için kullanıyor, onu sevdiği filan yok, bihteri kötü hade gördüğü zamnki haleri filan neydi öyle nasıl üzüldü.
Kaç kere bihterin yatak odasının önüne gelip içeri girmeyi düşündü son anda kendini durdurdu.
Yani dicem o ki bihter usul usul dursa biraz masum ayağı yapsa behlül kesinlikle geri dönücektir ona.
Ama tabi bu mümkün olmadığı için bihteri hırçın bişi yaptılar son bölümlerde sonumuz hayrolsun
Llita(BB.-
Hangi Dizi Karekteri :
Artık bencil,duygusuz,hırçın bir Bihter olucakmış. Her bölüm Finale adım adım
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
Gelecek bölümü izlemicemki Eger dizi böyle devam ederse izlemicem
Llita(BB.-
Hangi Dizi Karekteri :
Türkiye demiş ki:Gelecek bölümü izlemicemki Eger dizi böyle devam ederse izlemicem
Aslında ben de izlemeyi düşünmüyorum. Bihter mutlu olamayacaksa napalım diziyi
Sirius- Mesaj Sayısı : 776
İş/Hobiler : Ögrenci
Hangi Dizi Karekteri :
Oda var Elifcim bide Bihter cok Gurursuz
SunseT-
Uyarı Puanı : 4
Doğum tarihi : 19/05/95
Hangi Dizi Karekteri :
Türkiye demiş ki:Gelecek bölümü izlemicemki Eger dizi böyle devam ederse izlemicem
beğenmeyenler izlemesin tabi
dizi hep bihbeh gidecek ya da bihter olanlara göz yumacak değildi.sanki behlülle çıkarken çok gururluydu da şimdi olanları kendine yedirememesimi gurursuzluk oldu.bence bihterin ayakta duruşu ve son sahnedeki ağlaması bile bi taraftan aşkına esir olmasına rağmen behlül gibi korkak değil,gerçekten gururlu olmasının bir göstergesi...
Llita(BB.-
Hangi Dizi Karekteri :
kilit..